Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak!Miért rondáznak le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak!Miért rondáznak le egyes férfiak míg mások szépnek tartanak?L

Figyelt kérdés

Párszor életem során hangosan vagy halkan ,de megkaptam férfikatól minden életszakaszomban,hogy de csúnya vagyok,ronda vagyok stb. Amit igazából sosem értettem,mert mindig volt barátom/pasim ,sokan érdeklődnek irántam,mondták már sokszor fiúk nekem,hogy szép,gyönyörű vagyok.A barátaim is mind helyes fiúk voltak nem ilyen lcsúszott alakok akik jaj beérem egy ronda nővel is típus. Sőt volt akikért nagyon szép csajok versengtek mégis engem választottak.

A mai napig nem tudom megmérteni miért van az,hogy lerondáznak egyesek amikor meg mások futnak utánam és randira hívnak?? Ennyire kettős a külsőm vagy mi? Mindig igényesen lépek ki az utcára,úgyhogy az nem lehet hogy egyik nap kócosan beszólnak,másik nap kifésólve randira hívnak.

Mindig azt hittem aki szép az mindenkinek szép,aki ronda az kb mindekninek ronda.

2020. júl. 1. 12:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
12%
Küldesz képet?
 2/17 anonim ***** válasza:
37%

"A barátaim is mind helyes fiúk voltak nem ilyen lcsúszott alakok akik jaj beérem egy ronda nővel is típus."

Pfff...

3/17 anonim ***** válasza:
12%
Küldj képet.
2020. júl. 1. 12:25
 4/17 A kérdező kommentje:

nem azt kérdezem tőletek ,hogy hogyan nézek ki. Van barátom és vannak pasik akik emellett próbálkoznak is...

a kérdés az,hogy veletek volt/van ilyen vagy ismertek iylen nőket,hogy te szpnek látd,egyenesen gyönyörűnek míg a haverod pl azt modnja hát ez ronda?

2020. júl. 1. 12:29
 5/17 anonim ***** válasza:
41%
Nem, kizárt. Valaki vagy mindenki szerint ronda, vagy mindenki szerint szép. És a "ronda" az erősebb. Szóval ha mondtak már rondának, akkor valójában az vagy.
2020. júl. 1. 12:31
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
Az utolsó mondatod alapján jó ostoba lehetsz. Ez nagyon nem így van. Mindenkinek más az esete.
2020. júl. 1. 12:33
 7/17 anonim ***** válasza:
94%

Ez olyan, hogy miért szeretik sokan a mazsolát, mások meg utálják és kipiszkálják a süteményből, vagy meg sem eszik azt.

Ez egyéni ízlés dolga - az emberi külső megítélése, kit tartunk vonzónak - egy az egyben szubjektív tényező. Volt is már ilyen, hogy cimborám szerint a nőnek "hüllő arca van", nekem bejött. Aki pedig szerinte volt szép, az szerintem olyan volt, mint aki most szökött ki a Kheopsz piramisból.

2020. júl. 1. 12:34
 8/17 anonim ***** válasza:
78%

Lehet, hogy tényleg nem tetszel nekik, vagy csak irigyek. Ezt nem lehet tudni.

Rám is mondtak már mindent. Engem sosem érdekelt. Kik ők nekem? Senkik, a vélemémyük is pont annyit számít.

2020. júl. 1. 12:36
 9/17 anonim ***** válasza:
32%
Hát, belülről nem lehetsz valami szép.😉
2020. júl. 1. 12:39
 10/17 anonim ***** válasza:
65%
Érdekes lehet úgy leélni egy életet, hogy figalmad sincs arról, hogy mi az ízlés :D De legalább bizonyíték vagy arra, hogy aki ostoba, az mindenki számára ostoba.
2020. júl. 1. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!