Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontosabb, hogy lehessen jókat enni a nővel, vagy az, hogy vékony/normál testalkatú maradjon?
Már bocsánat, de szerintem az is fontos, hogy a férfi normál testalkatú maradjon és ne hízzon el a 'jókat evésektől', mint egy disznó.
A szótáraddal lehet valami probléma. A jókat evés nem azt jelenti, hogy minden nap teleeszed magad válogatás nélkül akármivel. El nem tudom képzelni, hogy például jól érezze magát az ember a bőrében, aki majd'kipukkad. Oké, hogy megette, amit megkívánt a szeme, de hosszú távon ez szerintem kizárja a fizikai komfortérzetet.
A kulcs valóban a minőségi táplálkozás és a mozgás egyensúlyán van. Én hiszek abban, hogy bármit meg lehet enni mértékkel.
Inkább mondanám azt, hogy legyen olyan aki élvezi, érezhetően jó étvággyal eszi amit eszik. Ez lehet akár két diétás salátalevél vagy valami "keményebb" cucc - mindegy is - de ne olyan legyen, mint pl. nagymamám vagy az egyik kolléganőm aki csak azért eszik, mert "kell" és azt is csak olyan kedvtelenül, érezhetően az ízeket nem élvezve. Persze ezzel sincs baj - mindenki úgy eszik ahogy akar - csak rossz ezt látni.
És lehet úgy is jóízűen enni, hogy nem feltétlen hízol el mellé nagyon - pl. nem szabad minden nap extra zsíros húst enni, vagy tésztát tésztával, hanem több zöldséget és "rendes" húst, kevesebb tésztát és zsírparádét. Ismerek olyat aki mindent zsírral készít. Vékonynak vékony, de mellé kb. haldoklik mindenféle érrendszeri bajai miatt. Igaz erre a napi doboz cigi is rásegített.
Most nehogymár azzal magyarázd, hogy inkább kövér vagy, de a pasiknak jobb, hogy jókat eszel. Hol érdekli őket, hogy egy pizzának csak a felét, vagy az egészet eszed meg? Jobb nekik veled leülni enni, mert sokat eszel a hizlaló kajából? Most ez csak egy példa volt.
Ezen az oldalon sokan álomvilágba élnek komolyan.
Ha egyszerűen szeretsz enni, és neked jó úgy ahogy kinézel azzal nincsen semmi probléma, fogadd el, hogy kevesebb embernek fogsz tetszeni, de biztosan lesz olyan akinek fogsz.
Ha meg nem tetszik akkor változtass, ne mindenféle baromsággal magyarázd meg, hogy hát de milyen jókat lehet cserébe velem enni... nemár...
Pont azt írtam, hogy most átlagos a testalkatom, és ezért cserébe nem lehet velem "jókat enni" a szó hagyományos értelmében, de semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!