Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha kívül/belül tetszik de valami nem passzol mégsem?
Mennyi ideje vagytok együtt? Korábban milyen hamar és hogyan estél szerelembe?
Ha amúgy kedveled (írtad, hogy kedves) és van vonzalom (szép), szerintem érdemes adni egy esélyt még ennek.
Vannak, akiknél ez idővel alakul ki. Például nálam hamar beüt a vonzalom, de az igazi érzelmi, mély kötődés fél év legalább. Vagy pont ezt az erős kémiát hiányolod? Mert az valóban már fel kellett volna, hogy épüljön, mire a szexig eljuttok.
Nagyon fontos, hogy őszintén kommunikálj vele az érzéseidről, ne hülyítsd! Nyugodtan mondd el neki, s hogy nem az ő hibája. Korábbi tapasztalatok alapján te tudod, hogy nálad ez alakulhat-e még.
10
Én azt írtam hogy vannak ilyen férfiak, nem az összes. De elég sokan vannak ilyenek is, akiknek egy alapból kedves lány nem jelent ugródeszkát és méltó partnert a feljebb jutásukhoz :D Nekik az arrogáns nők kellenek. Én pl alapból kedves vagyok, és a párom is az fiúban. De van akinek más kell. De persze ez csak egy tulajdonság a sok 100 közül ami passzolhat vagy nem, nem elég ha ez az egy passzol.
13 "Én azt írtam hogy vannak ilyen férfiak, nem az összes."
Csak virtuálisan leharaptad a kérdező fejét, pedig azon túl, hogy a neme férfi, a szóban forgó lány pedig kedves, semmi igazolható köze nincs az állításodhoz.
15 Sehol sem írta a kérdező, hogy derogál vagy fintorgást vált ki belőle a kedves lány. Nekem az jött le, hogy pont hogy nem érti önmagát, hogy mi baja van, miért nem szeretett bele, mert amúgy pont hogy kedveli és nagyon szimpatikus neki.
És lehet, hogy úgy értetted, hogy nem minden férfi olyan, csak némelyik, de elég általánosító és támadó hangvételű volt a 4-es kommented. Sajnálom, ha veled, vagy ismerősöddel megesett az, hogy valaki így kihasználta. De ne húzd rá erre az esetre, elég egyértelmű, hogy itt nem ez a helyzet.
Jobb lenne, ha kevésbé lenne itt a gyakoris közösség ennyire ítélkező és hőzöngő. Ha saját tapasztalat, írd le, adj általánosan is tanácsot, ha a saját környezeted alapján hasznosnak véled. De ne rögtön ilyen hangnemben támadj. Szerintem a kérdezőnek is kellemetlen a helyzet, pont a lány érdekében kért tőlünk segítséget. Ezért nem ítélném el, inkább segítsünk nekik a mi tapasztalatainkkal, erre való az oldal.
És akkor el is mesélném az én esetemet, hátha segít valamit, kedves kérdező.
Egyetértek, hogy nem a te hibád, velünk is ez volt, hogy nagyon vonzódtunk egymáshoz, de mégsem éreztük magunkat szerelmesnek. Illetve nekem első kapcsolatként fogalmam sem volt, mit kéne éreznem, de azt éreztem, hogy lelkileg nem áll közel, nincs összhang, nem vagyunk egy hullámhosszon. Pedig tetszett a személyisége is, nem is veszekedtünk soha, mondhatni, az ideálom volt.
Ő is hasonlóan érzett, szóval nem hibáztatom, nem gondolom azt, hogy hülyített volna. Mindketten komoly kapcsolatnak szántuk, nem lazát meg egyebeket kerestünk. Szépen randizgattunk, közös programok, stb. Még be is mutatott otthon. Én is siettettem a dolgokat, nem ő mászott rám, amikor lefeküdtünk. Nem mondtuk, hogy "szeretlek", érzésekről nem sokat beszéltünk, nem akartam nem létező érzelmeket hazudni. Én jól éreztem magam vele, nem tudtam, mi a "menetrend", vártam hogy érjen, alakuljon az egész, biztos voltam benne, hogy jön majd őszintén is a szeretlek, csak idő kell.
Aztán 2 hónap után felhozta, hogy nem szerelmes, megbeszéltük, hogy én sem. De valami miatt mégis eltört a mécses, amikor mondta, hogy inkább akkor hagyjuk. Én úgy voltam vele, hogy alakulhat még, de úgy nem akartam benne maradni, hogy ő nem hitt ebben. Fájt nagyon, de így utólag azt mondom, igaza volt, korrekt volt, jól tette. Nem lehetett volna erőltetni, nem lett volna értelme.
Nem bántam meg ezt a tapasztalatot, mert rendes volt, nem csapott be, szép emlék az az időszak.
Nyilván az vezetett ide nálad is, hogy siettünk a testi kapcsolattal. Akkor nem lenne ez a helyzet, ha addig várnánk, amíg ki nem alakul a biztos lelki kapocs, szerelem, de manapság ez már nem mindig van így, hamar lefekszenek egymással az emberek. Ez nem hiba, ha tudjuk, hogy akkor ez a helyzet is benne van a pakliban, vagyis hogy szimpátiánál és vonzalomnál nem lesz több. Ha nem szánunk előtte elég időt a személyiség megismerésére, és tovább megyünk, mielőtt kialakulna a szerelem. Ne érezd magad hibásnak, ha nem hülyítetted a nem létező érzéseiddel. Látod, nem vagy egyedül. Te érzed, hogy érdemes-e folytatni. Ha őszintén hiszel abban, hogy ez még alakulhat, és szeretnéd is, akkor szerintem folytasd, hogy ne zavarjon a milettvolnaha. De egyenesen mondd el neki, hogyan érzel, légy korrekt. Ha valamelyikőtök nem akarja így folytatni, akkor pedig lépjetek tovább, ha szerelmet kerestek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!