Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek fontos az, hogy egy nő házias legyen?
Örültök neki, ha szívesen főz, mos, takarít nektek?
Akkor nálatok a nő egy HÁZIRABSZOLGA!
Persze, vannak még most is olyan férfiak, akik szeretik, ha a nő teljesen kiszolgálja, kinyalja a s..ggét, de egy érett, felnőtt férfi a házimunkába besegít a párjának, nem várja el, hogy a nő csináljon mindent. Fele-fele arány az ideális.
2020. jún. 28. 21:19
12/26 A kérdező kommentje:
#11: igazából nem, mert szívesen csinálják! A női családtagok szerint is az a normális, ha egy nő takarít a férfi helyett is!
Azért tűnik számukra normálisnak, mert papucsok, el vannak nyomva, nem állnak ki önmagukért, ezért teljesen elfogadják az alá-fölé rendeltséget. És ezt a mentalitást adják át a következő generációnak is.
2020. jún. 28. 21:28
Kérdező, az ilyen nők ennyiben határozzák meg magukat. Ha jobban csinál pörköltet valaki, mint ők, akkor az egész életük értelme odavész.
2020. jún. 28. 21:29
Ne haragudj kerdezo, de az ilyen cseled nok mint ti, mar kihalhatnanak.
F
2020. jún. 28. 22:42
13-as degernerált. Eszedbe se jutott h amíg ana takarít apa pénzt keres? Miért gondolod h a másik egyből a tv előtt döglik? Nem mindenki zabigyerek, vagy ütötték vagy elnyomó kapcsolatban van. Lehet nálatok így volt, hogy egymást marták a szülök, nálam nem. Nálam is anyám végezte a házimunkát, apám sokáig (hajnalokig) a műhelyben dolgozott itthon. Fel sem merült bennük a veszekdés, miért nem mosogat el hajnalba ha már ébren maradt... Bolond kisebbségi komplexusos nőszemélyek. Ezért megy tönkre a kapcsolatotok, ezért ilyen elmebeteg sokatok, mert meg nem vagy hajlandó megfogni 1 poharat elmosni, ha a másik előtte nem mosott el kettőt, nehogy "csicska" legyél. Nem tudom mit szólnál hozzá, ha a másik meg nem hajlandó lefesteni a kerítést, ha előtte nem festetted le 2x te. Tudom, az férfimunka... (csak példák voltak). Szánalmas ez a komplexusos bagázs.
2020. jún. 28. 23:13
16.
Mondjuk ez igaz, ilyen is van. A la nagyszüleim. Ott is nagymamám azért lett háztartásbeli, mert nagyapám minden pénzt megkeresett a sima munkája felett fusizással, maszek dolgokkal, sokszor hetekig nem volt otthon. A pénzből akkori lehetőségekhez képest jól éltek, utazások a szomszéd országokba és a helyi felkapottabb gyógyfürdőkbe és nagymamámnak nem kellett dolgoznia - hivatalosan volt valami kamu titulusa, de ez heti 1, kb 2 órás munkával járt. De a háztartást vinnie kellett. Nekik ez így megérte, mindkettejüknek, mert nagymamám nem is lett volna képes egy rendes munkahelyen "helyt állni", egyszerűen nem olyan típus. Ma gondolom menne a nagy elítélés, de ők boldogok voltak így. Mindkettőnek járt ezzel előny is, hátrány is. Amíg nem kényszerítenek valakit, addig maga döntheti el, hogyan is szeretné ezeket a dolgokat.
2020. jún. 28. 23:16
17-es, igen, ezzel így egyetértek, csak ez az egész átalakult. A nők java része nem hajlandó csinálni semmit, csak azt nézegeti a fickó mikor mit csinál. Azt ha nem tetszik, akkor elválik (mert büszke h 3. házasságát tapossa). Kitartásuk 0, nem képesek kompromisszumokra, csak osztják azt észt h kinek mit kellene csinálnia, úgy h nekik csak a nyaralás, a vásárolgatás rész maradjon. Ez meg dühítő. Mindenkit lenéznek aki erre nem bólint rá. Persze h megutálja az ember az ilyeneket.
2020. jún. 28. 23:21
Milyen hülye kérdés ez? Persze hogy örülnének neki. Én nő vagyok, és én is k_rvára örülnék egy házicselédnek. Ki az aki szívesen ganézik otthon ahelyett, hogy olyasmit csinálna amit szeret? Szerintem senki, max valami nagyon elborult tisztaságmániás. Meg persze van aki hazudik erről, mert azt hiszi ettől lesz jó feleség, jó anya, mert ha apunak fényesre van nyalva a valaga akkor majd biztos nem kefél félre.
2020. jún. 29. 00:40
Mivel egyedül élek, nem nagyon izgat.
2020. jún. 29. 08:05
Kapcsolódó kérdések: