Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek olyan 30-as nővel, akinek van egy gyereke?
Ha szerelmes vagy, akkor mindegy, hogy van-e gyereke vagy nincs.
Ha nem, akkor nyilván kényelmetlenség, bár van akit nem zavar.
Ha normális a csaj és meg szép is, miért ne lehetne jó s kapcsolatunk.
En igent mondanék, bár én szeretem a gyerekeket.
De ahogyan olvasom neked problémáid vannak vele..?!
“ csak hát ott a gyerek!” Ez fura kijelentés volt tőled, bocsi.
Inkább ne bántsd ot.
30as nő, több mint minden másodiknak van gyereke, nevetséges a kérdés. Ráadásul nem egy apától mindnek, ugyanennyi apa mászkál a világban harminc felett, mint nő.
Ha felmerült benned a kérdés, hagyd a nőt, talál olyan korabeli férfit, akinél ez nem tényező, mert leesett neki, hogy ő is családalapítós korba lépett, mint az összes kortársa..Szedj össze egy 22 évest, élvezd az ő fiatalságát(nem a tiédet), aztán ha beüt nálad valami, nála meg még nem, majd nézheted vágyakozva mások családját, és felértékelődik a családos emberek élete.
Én nem akarnék olyan férfit, aki gyerekes nőként tekint rám. Olyan férfi kell, akinek mindegy, hogy van e gyerekem, vagy nincs, mivel családot szeretne, akár örökbe is fogadna, csak hogy legyen neki is.
29 vagy, van még kb 5 éved fiatal lányokat felszedni, a nőket hagyd meg a többi férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!