Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért adjam lejjebb az igényei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adjam lejjebb az igényeimet?

Figyelt kérdés
Hogy ha én teszek a külsőmért pl. edzek, igényesen öltözök, rendben vannak a fogaim, akkor én miért jöjjek össze egy olyannal, aki nem tesz meg annyit a külsejéért, mint én? Tudom most sokan szidni fognak itt.
2020. jún. 26. 21:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Ne tedd. Régen úgy voltam vele, hogy nem néztem annyira a külsőt és egy csomó dolgot elfogadtam a másikban. Volt pár ilyen kapcsolatom, aztán rájöttem, hogy ez felesleges, mert egyoldalúra megy át a dolog. Aztán, javítottam is magamon és rájöttem, hogyha megtehetem, hát emelem az igényeim. Velem szemben is ezt csinálja mindenki, akkor én miért ne tegyem ezt?
2020. jún. 26. 23:16
 12/20 anonim ***** válasza:
17%

S ha ráncos bocskorrá változol évek múltán löttyedt tagokkal a szolitól akár, akkor csak ráncos-löttyedtekkel randizhatsz, ez tiszta sor ugye;)

Azért eltűnődöm, hogy az ilyen gondolkodásúak kivetik e ismeretségükből szüleiket, nagyszüleiket, mert ők olyan csúfak hozzá képest na meg miként festene a közösségi oldalon egy fotón velük:)))

Hirtelen még a sóder norbi jutott eszembe, aki megveti a kövéreket, pedi ő is az volt:DDD A botoxbabája meg egy külön kuriózum, akár egy vicsorító múmia...ez szépség? ne már...butabuk mutizós trend.

Sokak nem tehetnek arról, ha valamely részük nem tökéletes s elfogadják, nem rohannak eszüket vesztve plasztikáztatni bevállalva félresikerüléseket.

Persze, a nők 95% a kivételek.

Nem vitatom, hogy egy minimális igényesség elvárt, de a ló másik oldalára ülni azé...

Részemről a hideg kiráz a műanyag fehér fogú nőktől, visszataszítóak...élettelen, ordít a műségtől...nem azt vallom a sárga fog a tuti, hanem egy egészséges-természetes törtfehér szín.

Aztán a kitekert-vastagított ajkak...egy vicc.

ui:

Állítólag már kapható tökéletes testű beszélő hálószobai férfi baba extra elvárósoknak;)

2020. jún. 26. 23:52
 13/20 anonim ***** válasza:
95%

#12: Nem igazán értem a helyzetet. Amikor pl. kevesebb volt rajtam az izom, akkor kevesebb és kevésbé jól kinéző csaj figyelt fel rám. Amikor utána lement az izom egy része kihagyás miatt, akkor visszaállt minden az eredetire.

Szóval igen, ha megváltozom, elfogadom, hogy másoknak fogok kelleni. Ez tök természetes. De, ha elérek valamit, dolgozok valamiért, akkor miért álljak meg olyanokra, akik lusták ehhez és semmivel sem tudnak többet nyújtani a kapcsolatban?

Ha pedig megnézem a szüleim, akkor azt látom, hogy bizony egy szinten voltak. Ha megnézem a nagyszüleim, akkor náluk is ugyanezt látom.

2020. jún. 26. 23:58
 14/20 anonim ***** válasza:
19%

13.

Azért ez relatív, hogy "jól kinéző csaj".Lehet neked az, másnak top vagy jóságos ég, meneküljünk...

S mit érsz azzal, ha megnéznek a magamutogatók? Egy like-öröm:)

Az neked többet nyújtás egy kapcsolatban, hogy csicscica a csaj s kérdezgeti, hogy jó a fenekem s 35kg-os létére, nem vagyok kövér édes?...oké, egészségedre:)))

Az az egészben a vicc, hogy azért gyúrják magukat sokan, mert csak úgy tudják rásózni magukat egy szintén felszínes egyedre.

Aztán csodálkoznak, mennyi bajuk van a kapcsolatban;)

Üres dobozok találkozása:D

A szüleid nem hiszem, hogy magamutogatási célból is edzettek egy percet is;)

Max stílust stílushoz választottak.Nem nézegették egymás fogát, mint a lovaknak a vásáron szó szerint, ahogyan kérdező.

Persze, legyen rendben fogai, ne legyen szénbánya bent, ez oké is.

Ég s föld a két sztori.

A kérdezőből abszolút az jön le, hogy aki nem trendi birka, az le van nézve, így szülei is, erre utalnak a soraim.

2020. jún. 27. 00:13
 15/20 anonim válasza:
4%

4-es:azaz,"kondis szuri",gondolom mondja egy 80 kilos 150 cm csaj:D

de rohadtul,azon mulik,hogy nezel ki:)

2020. jún. 27. 00:26
 16/20 anonim ***** válasza:
94%

#14: Mi köze a relativitáshoz ahhoz, hogy én vagy más konkrét személy mit akar? Ez a leggázabb alibiszövegek egyike.

Azt sem értem, hogy jön ide, hogy megnéznek a magamutogatók. Ha tetszik, ha nem, az első benyomás a külső. Aztán, a többségnél ez alapján is megy tovább a dolog. Ha nincs fizikai vonzalom, akkor sokra nem megy az embere azzal, hogy a másik cuki vagy ilyesmi.

És azt hol írtam, hogy nekem a 35 kg-as csaj nyújt többet? Pont, hogy a teltebb csajokat bírom. És azon belül igen, egy magára adó, formás csaj többet nyújt, mint egy komplexusokkal teli, unalmas szexet nyújtó csaj. Kövezz meg, hogy nem burkában élem le az életem egy kolostorban.

Az is mellé ment, hogy miért gyúrtam. Stresszlevezetésnek szántam, kikapcsolódásnak és az egészségemre akartam adni. Az csak mellékesen tűnt fel, hogy elég hamar lett látható eredménye és ezt mások is észrevették. És attól függetlenül, hogy te mit gondolsz, igen, első körben a kinézettel "sóztam" rá magam másokra.

A szüleim valóban nem magamutogatás céljából edzettek, ahogy én sem. Apám birkózott, boxolt és futott. Anyám futott.

És, de. Attól, hogy a te álomvilágodban "régenmindenjobbvót", régen is ugyanúgy nézegették egymást. Konkrétan egy házibuliban jöttek össze és bizony apám sztorijában ott volt, hogy a kinézete fogta meg először anyámban. Menj már át apámhoz is és kövezd meg, hogy milyen gonosz volt, pedig régen jobbnak kellett volna lennie! :D

Igazából a kérdezőből nem sok dolog jön le, csak feltett egy egyszerű kérdést. Belőled jön le, hogy mennyivel többnek érzed magad úgy, hogy semmiféle tartalmat nem tudsz még a mondataid mögé sem rakni.

2020. jún. 27. 00:26
 17/20 anonim ***** válasza:
37%

16-os csak nem 16 éves vagy:DDDD

Te semmit sem értesz, még a példákat sem...jóságos ég.

A vonzalom nem csak a szteroidos testedből áll bár csajra válogatja meg aputól kapott béjemvére:)))

A stresszel-gizdán nem sikerült másra sóznod magadat tehát? Ezt is állítod.

Most kigyúrva stresszen meg sikerül, gratulálok bár meddig vajon...

Szerintem, hagyjuk a családfádat, engem nem érdekel, de a példákban a lényeget nem bírod felfogni s kész, nincs ezzel baj, ne stresszeld magad, mert éjjel zárva gyurciterem;)

A kérdező úgy véli, hogy ha műre plasztikázná magát, akkor ő csak műre plasztikázottal áll szóba onnantól;)

Elfelejtette, mi a normális lét s a trend ökörségét követi lényegében, de nem csak ő úgy látom.

Ezt akár neked-neki is paródizálhatták vajon, mert a trend megköveteli, ha csak így megy, így kell menni trend szerint:

https://www.youtube.com/watch?v=uqJy6O5uTPY

Béke, neked az a véleményed, nekem más;)

2020. jún. 27. 00:44
 18/20 anonim ***** válasza:
94%

#17: Nem. 27 vagyok.

De, teljes mértékben értem, amit írsz. Önfényezésen és mások lenézésén kívül nem sokról szól. Attól, hogy az emberek először a külsőt nézik meg, még belül is tudnak valamit nyújtani. Azt azért megértettem, hogy velem vagy a szüleimmel szemben mennyi előítéleted ment mellé.

Hol írtam, hogy csak a szteroidos testből áll a vonzalom? Kérlek, másold már be. Mert, sehol nem írtam. És én sem szteroidoztam soha. Nevetséges, amikor egyes emberek képben sincsenek sportokkal, de a szteroidokról beszélnek.

Milyen stresszel-gizdán dologról beszélsz? Kondi nélkül is volt barátnőm és egyebek. Vedd már a fáradtságot és az önfényező, másokat lenéző szöveged mellé olvasd már el, hogy mit is írtam: "Amikor pl. kevesebb volt rajtam az izom, akkor kevesebb és kevésbé jól kinéző csaj figyelt fel rám."

Hagyjuk a családfám? Ja, miután az előítéletes szövegeddel mellélőttél és kiderült, hogy nevetségesen a levegőbe beszélsz, valóban hagyjuk. Felőlem... Ez téged minősít, hogy még a saját szavaid tartalmát sem vállalod.

A kérdező hol írt plasztikáról? Szintén sehol. Feltűnt, hogy a nagynak érzet szavaid mögött jellemzően nincs semmi? Olyanokról beszélsz, amiket itt senki sem írt.

A videót is tök irreleváns velem kapcsolatban.

Az a helyzet, hogy a legfelfújtabb, legszétkokszoltabb ismerősöm is több belső tartalmat tud nyújtani, mint te. Mert ő legalább tökös. Te még az sem, csak az egódban felfújt vagy.

2020. jún. 27. 00:55
 19/20 anonim ***** válasza:
94%
Miért kellene leadni abból, amit te is nyújtani tudsz?
2020. jún. 27. 02:20
 20/20 anonim ***** válasza:

18

Írhatsz itt, amit akarsz, hiszen messziről jött gyúrós szól, hiszen kell a mese a like levekért;)

Egyszerűen képtelen vagy megérteni a példákat, amelyek segítenék felfognod az eredeti mondandót s leragadsz, mint rágó a betonon, ami taknyosan-nyálasan nyúlik mindenfelé felszedésre kötekedve...

A tökös barátodat meg simogassad, ha akarod, te dolgod:D

Mint írtam, ha nem vagy képes felfogni soraim, béke, de hajt a szteroid meg az ego ugye, mucho man:)))

Na, te aztán bemutatkoztál s be is mutatsz ugye a monitor előtt bizonyára, ennyi vagy:D

ui: szívesen a "kedvességet", mucho man:D

Gyerünk, köpködj tovább, ahogyan elvárható fajtádtól;)

2020. jún. 27. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!