Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyira furcsa viszonyban az emberekkel ?
A kérdésem célja az lenne hogy valahogy választ kapjak arra hogy miért vagyok ennyire szó szerint rosszul az emberektől ?
20 éves lány vagyok és hihetetlen módon távol érzem magam mindenkitől. Nem sok , de vannak barátaim de ezeket az embereket sem érzem közel. Sőt néha olyan mintha csak megjátszanám az érzéseimet irántuk. Nem tudom jol érezni magamat senkivel sem. Minden társasági interakció kellemetlen számomra ott helyben, is/ vagy utólag önt el valami nagyon kellemetlen érzés, szorongás. Egy idő után mindenkit szeretnék elfelejteni és megszakitani a kapcsolatot velük. Ugyanakkor sokszor magányos vagyok. Egy rövid példaféle , hogy nem rég egy barátnőm elhivott vendégségbe hozzájuk. Ott voltam 2 napot és rohatul nem élveztem, pedig ők mindent megtettek hogy ne igy érezzek. Teljesen normálisak voltak én viszont ugy élem meg mintha valami nagyon kellemetlen dolgon mentem volna át ...
Nem tudok rájönni mi a bajom. Ha valaki valami támpontot tudna adni , vagy magyarázatot azt megköszönném !
3/3
Jó a dolgom szerinted ? Nem gondolod komolyan hogy igy nekem jó az életem ?! Nem gondolod komolyan hogy azzal a tudattal hogy lehet hogy totál szociopata vagyok olyan marha jó élni ?! Tulajdinképpen nem tudsz te semmit .
5/5
Ha ettől most okosnak érzed magad, közlöm hogy nem vagy az ...
Érdekes én is hasonló vagyok,mint te.
Lehet van benne valami amit írtak,hogy önbizalomhiány és megfelelési kényszer .
Én már 26 vagyok és olyan szintre jutottam,hogy nm érzek már semmi furcsát ,kínosat ilyen helyzetekben. Már nm éárzem,hogy meg kell felelnem és erőltetni a szociális dolgoakt,simán el vagyok csendben,a kutyát nem zavarja. Ha szólnak hozzám akkor simán válaszolok vagy ha érdekel valami válaszolok,kérdezek,de már nincs az a fura érzés,nem játszom meg magma és nm érzem kínosnak,ha csend van vagy nem kapcsolódiok be a beszélgetésbe.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, ugyanerre a megoldásra jutottam. Már nem érdekel, hogy nem érdekelnek mások, ha emberekkel vagyok csak betartom a szociális érintkezés normáit.
Valamint inkább dolgok, tevékenységek iránt érzek szeretetet, mint emberek iránt. Nem lehet mindenki egyformán szociális. Próbáld elfogadni magad, és keress olyan tevékenységeket, amik lefoglalnak, vagy amihez van érzéked, tehetséged, az az önbizalmadat is növeli.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!