Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből jöttetek rá, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből jöttetek rá, hogy a másik buta?

Figyelt kérdés
Miben nyilvánult meg?
2020. jún. 23. 23:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

6.

A hármast így is lehet érteni: nem feltétlen a menstruáció alatt hált a lány, hanem hogy fiatal kora ellenére már menstruál.

2020. jún. 24. 08:18
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
#3: te sem vagy túl okos 😅😅😅
2020. jún. 24. 08:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A mindennapi élet apróságaiban, praktikus dolgokban egyszerűen életképtelen volt. Illetve olyan dolgokat kellett neki magyarázni, amiket én alapnak gondoltam (és ráadásul még így sem hitte el - pl váltig állította, hogy azért, mert gyakran borotválkozik az ember, pár generáció múlva ki fog kopni a szőr a hónaljból meg az intim területekről, mert nincs rá szükség. Amikor mondtam neki, hogy ha ez meg is történik egyszer a jövőben, az biztos nem a borotválkozás miatt lesz, mert amúgy az evolúció meg az ilyen jellegű változások nem pont így működnek, akkor én voltam hülyének nézve). Rendkívül kiábrándító azzal szembesülni, hogy valaki, akit alapvetően kedvelsz és akivel jól érzed magad, egyszerűen csak buta.
2020. jún. 24. 08:29
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Írásban, ha nem tud helyesen írni, alapvető hibákat vét, a mondatai értelmetlenek. Szóban az igénytelen beszéd, a sok locsogás, egy történet logikátlan, csapongó, követhetetlen előadása, alapvető ismeretek hiánya, okoskodás stb.
2020. jún. 24. 08:34
 15/19 anonim ***** válasza:
23%
3-as voltam.Úgy értettem, ha egy lány megkapja az első menstruációját, onnantól kezdve képes gyereket szülni, nem azt mondtam, hogy menstruáció alatt fog teherbe esni.
2020. jún. 24. 09:05
 16/19 A kérdező kommentje:
3-as az vesse rá az első követ...😂
2020. jún. 24. 09:15
 17/19 anonim ***** válasza:
61%
3-as úgy értetted... Amikor valaki nem képes egy gondolatot úgy megfogalmazni, hogy azt mások ne értsék félre, az sem vall nagy észre. Érdemes mindenkinek előbb saját magát elemezni, mielőtt mást egy kérdés alapján minősít. Szerintem a butaság egyik ismérve, hogy az illető meg van győződve arról, hogy ő okos.
2020. jún. 24. 09:23
 18/19 anonim ***** válasza:
79%

4 fajta embertípus létezik.

- aki buta, de nem tud róla

- aki buta és ezt tudja is

- aki okos de nem tudja

- aki okos és tudja.

Ebből a legveszélyesebb az 1 és ebből van a legtöbb is.

Kérdésedre a válasz: Onnan h minden problémáért kizárólag mást okol. Pl:

A testtartásából már kiderül mit rejt a test, a nézéséből, hogy sütnivaló nincs, csak mellveregetés. Ha veri magát, akkor buta, mert csak buta ember kérkedik, fellengzőzik.

Vagy azok az ok-okozati tényezők:

Mindig a "férfi a hibás"...

Miattad van ez is, stb...

2020. jún. 24. 09:36
 19/19 anonim ***** válasza:

Általában íráskép sokat elárul. Kedvencem amibe belefutottam: mindenhez IS van hozzáfűznivalója. Sokszor full hüleség, de muszáj mondania valamit.

Volt egy exem, aki mindenáron hangoztatta, hogy ő zenész. Hangszeren igaz nem játszik, még csak nem is énekel, de a kottát sem érti. De ő minden nap hallgat zenét, és felismeri az előadókat. :D hát, én se vagyok cukrász, attól, hogy felismerem a sütiket. :D

2020. jún. 25. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!