Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből jöttetek rá, hogy a másik buta?
6.
A hármast így is lehet érteni: nem feltétlen a menstruáció alatt hált a lány, hanem hogy fiatal kora ellenére már menstruál.
4 fajta embertípus létezik.
- aki buta, de nem tud róla
- aki buta és ezt tudja is
- aki okos de nem tudja
- aki okos és tudja.
Ebből a legveszélyesebb az 1 és ebből van a legtöbb is.
Kérdésedre a válasz: Onnan h minden problémáért kizárólag mást okol. Pl:
A testtartásából már kiderül mit rejt a test, a nézéséből, hogy sütnivaló nincs, csak mellveregetés. Ha veri magát, akkor buta, mert csak buta ember kérkedik, fellengzőzik.
Vagy azok az ok-okozati tényezők:
Mindig a "férfi a hibás"...
Miattad van ez is, stb...
Általában íráskép sokat elárul. Kedvencem amibe belefutottam: mindenhez IS van hozzáfűznivalója. Sokszor full hüleség, de muszáj mondania valamit.
Volt egy exem, aki mindenáron hangoztatta, hogy ő zenész. Hangszeren igaz nem játszik, még csak nem is énekel, de a kottát sem érti. De ő minden nap hallgat zenét, és felismeri az előadókat. :D hát, én se vagyok cukrász, attól, hogy felismerem a sütiket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!