Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom magamtól! Mindennap legalább 2-szer maszturbálok. Hogy "szokjak" le róla?
Szerintem nincs ezzel semmi gond.Én naponta átlag háromszor masztizok.
Ha eléggé érett vagy,akor keress magadnak egy pasit.
21/F
Szerintem ez nem gond.
De miér undorodsz magadtól??:O
Ebben semmi rossz nincs,sőt legalább megismered a tested mielőtt szexuális életet élsz.A napi 2 sem sok szerintem,én átlag napi 1x masztizok (akkor akár 20percig is).De pl. tegnap 2x masztiztam:)
15/L
napi 2? Az semmi. Majd ha napi 10X akkor lesz gond.
Undorodni meg nem kell ez természetes.
Leszokni pedig annyira könnyű róla mint pl az evésről vagy levegőről.:-)) Mutass egy embert aki azt állítja, hogy mondjuk 10 éve nem maszturbált? Ilyen ember nincs max akinek valami gondja van pl impotens.
szerintem ne problémázz ezen
ha én csajnak születtem volna, naponta 8x csinálnám :D
16/f
Nekem volt, hogy napi 5X is csináltam :D
Nem kell undorodni, be vagy indulva, és kész :D
15/L
Meglehet, főleg ha használsz valamit az ujjaidon kívül. (ami hosszabb)
De nem tudom.. szerintem azt megérzed ha átszakad a szűzhártyád, nem? + vérzik is egy kicsit
ja és én is elmondanám, hogy ne undorodj magadtól, nekem vannak napok amikor semmi kedvem hozzá, van amikor meg bekattanok és 4-szer 5-ször is csinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!