Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok normális, amiért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok normális, amiért a férjem munkatarsnojenek is viszek ebédet?

Figyelt kérdés

Férjemnek van egy fiatal munkatarsnoje. Jóban vannak, reggel a férjem viszi kocsival dolgozni. A lány is szokott neki szendvicset vinni.

A múltkor kértünk tőle valamit a Tescobol, másnap már hozta is. Hetente párszor viszek nekik ebédet. Anyósom szerint nem vagyok komplett.

2020. jún. 17. 12:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem irreleváns a kérdésben az a rész, hogy nő munkatársról van szó.

Ha ugyan ezt feltette voltam a kérdező, de csak azt írja hogy munkatárs, akkor a válaszok nagy része az lenne hogy "Teljesen normális. Nagyon aranyos vagy" stb...

Nagyon sok férfinak vannak nő munkatársai és nők akikkel barátok. Ez nem jelenti automatikusan azt, hogy megfogja vagy megakarja csalni a férfni a feleségét.

Sőt ha valaki azt hiszi, hogy igen. Akkor az azért van mert kicsi az önbecsülése és a kapcsolatába vetett hite. Az meg nagyon gáz...

Szóval az hogy a kérdezőnek nem probléme az a hogy a férfjének a munkahelyén van egy nő nemű élőlény akivel jóban van a férfje, azt mutatja hogy jó a kapcsolatuk és nem is gondol erre.

Ez a normális és jó!

2020. jún. 17. 14:28
 12/14 anonim ***** válasza:
71%

Akkor miért írja ki ide ezt a kérdést meg mondja neki az anyósa is, hogy nem normális, ha nem aggódik a megcsalás miatt?

Ezt innen senki se fogja tudni megmondani. Normális válasz szerintem érkezett már.

2020. jún. 17. 14:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha van barátja és a férjed sem olyan, akkor nincs ezzel gond. Lehet, kicsit úgy néz rá, mint a szakmai mentoraltjara.

Ne másokkal foglalkozz. Hallgass a megérzéseidre.

2020. jún. 17. 15:12
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Zavarjatok le mihamarabb egy hármast, aztán nem is lesz min agyalni!
2020. jún. 17. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!