Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a foglalkozásod Neked és a Párodnak?
"En szobafesto vagyok, a felesegem egy aruhazban dolgozik.
Ez nem eppen hangzatos :D"
Mikor megvettük az első házunkat, eléggé lepukkant kis házikó volt. Nekem volt egy elképzelésem a festéséről, terracotta, effect technikával. A festő pont olyanra csinálta, amit megálmodtam. Órákig csak bámultam a gyönyörű falakat, nagyon elégedett voltam, teljesen újjá született a ház. Úgyhogy én nagyon hálás voltam a Géza bácsinak, hogy ilyen szép otthont varázsolt nekünk. Na, ez elég off volt, de én nagyon becsülöm a jó szakembereket.
Én papíron óvodapedagógus vagyok, párom asztalos.
Viszont mindketten gyárban dolgozunk: én operátorként, ő karbantartóként. Jobb a pénz, (ő műhely nélkül nem tud annyit melózni, mint szeretne, pedig nagyon ügyes - terveink szerint 1-2 éven belül költözünk kertes házba, akkor majd szeretne vàltani, én meg majd gyermekvállalás után).
Én kézbesítő vagyok, párom gyárban gépbeállìtó.
Ez sem épp hangzatos. De mindketten szeretjük a munkánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!