Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen érzéketlen, önző,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen érzéketlen, önző, mocsok időnként némelyik férfi?

Figyelt kérdés
Részletek nem lényeg, valójában válaszolni sem kell 😀 csak bosszant, mérges vagyok, ideges vagyok, bosszús vagyok..és pillanatnyilag nem tudom kinek kimorgolódni, kibeszélni magam, magamból. Azért ha valaki hasonlóan van és van kedve velem "bosszankodni", csak nyugodtan 😀 De tényleg...miért nem tudják figyelembe venni egyes emberek, hogy a másiknak is vannak érzései, lelke, miért csak azzal foglalkoznak nekik mi és hogy jó, kényelmes? Mondjuk a "kedves életet" is megemlíthetném miért ilyen aljas, miért hoz az ember útjába ilyen balfékeket...

2020. jún. 14. 11:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%

#10: Miért, a lóvé a semmiből szokott lenni? Nem. Dolgoztam és dolgozom érte.

Azt meg légyszi, másold már be, hogy hol írtam, hogy engem sajnálni kell. Sehol? Akkor írd át a sértődött, frusztrált szöveged magadra, mert rád illik az utolsó mondatod.

Ez egy kérdés, amit valaki feltett és én tárgyilagosan válaszoltam rá, leírtam az egyik jellemző okot. Ha belőled ez ilyen hozzászólást vált ki, az már nem az én problémám.

2020. jún. 14. 15:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Képzelem, ahogy felismerted hogy te "jó" (hadd ne röhögjek) emberből majd önzővé válsz, és aztán csodálkozol hogy ezzel a hozzáállással jobban keresel :))) Figyelj, te soha nem voltál jó ember. Sok SIKERT!:))) Szerencsétlen.
2020. jún. 14. 15:36
 13/18 anonim ***** válasza:

#12: Szerintem tényleg érdemesebb lenne magaddal foglalkoznod. Tényleg, valami problémád biztos van, ha random belekötsz neten pár emberbe és még egy egyszerű kérdésre sem tudsz válaszolni.

Részemről off a téma. A saját lelkiismeretemmel nincs gondom, olyan problémáim sincsenek mint neked, a szavad sem ér semmit számomra. Felőlem annak tartasz, aminek akarsz. Örülök, ha nálad ezt jelenti a "szerencsétlen".

Szia! Legyen szebb napod.

2020. jún. 14. 15:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ha mindenkit önzőségre biztatsz te is és ezek a béna sikerfilozófiások, akkor azt éritek el, hogy mindenki hozzátok idomul, tehát nektek MÉG önzőbbé kell válnotok a boldoguláshoz, eredmény mindenki átgázol mindenkin. Mi lenne ha elengednéd ezt az önzőség filozófiát, és csak csinálnád ami érdekel? :) Haha most bezavarodtál hogy használom a szót hogy elengedni. Na mindegy örüljél magadnak.
2020. jún. 14. 15:49
 15/18 anonim ***** válasza:
#14: Az előbb nem sikerült egy egyszerű kérdésre válaszolnod, de mivel újra csak idevágtál valamit, amit nem írtam, megpróbálhatjuk utoljára: Bemásolnád, hogy hol biztattam bárkit is arra, hogy legyen önző? Na?
2020. jún. 14. 15:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Aha... Értem én... Vagy mégsem? Tehát, ha látja rajtad egy pasi, hogy gyenge vagy, lelki sérült stb, akkor az elején tuti kapni fogod, majd utána szépen lassan kezd kedveskedni, udvarolni. Megdug, elkezdesz megjobban ragaszkodni, ez öt frusztralja és otthagy.
2020. jún. 14. 16:19
 17/18 A kérdező kommentje:

Azzal nem értek egyet, hogy erre van igény. Azzal sem, hogy általánosítani kellene a nők között. Meg persze a férfiak között sem szabad. Ha én beszélgetek, ismerkedek egy férfival, akkor nem a férfiakkal ismerkedek, hanem egy férfival. Nem zúdítom rá az addig kapott összes sérelmem, nem úgy állok hozzá, ahogy az előző viszonyult hozzám. A legbosszantóbb, mikor egy valóban normálisnak tűnő emberről is a végén kiderül, hogy egy szemét. Semmivel sem jobb, mint egy tipikus alfahím, akiről első látásra látszik, hogy csak játszadozik a nőkkel. Sőt, ez még rosszabb, mert ez megjátsza magát. Abban a kisebbségi komplexusban valóban lehet valami...és igazad van, egy gondolatot sem kellene az ilyenre pazarolni. Csak én sosem tudtam olyan lenni mint amit itt sokszor olvasok, hogy az érzés számára döntés kérdése. Mondjuk én elképzelni sem tudom, hogy valóban létezik ilyen. Hogy valaki csak úgy dönt az érzéséről, legyen vagy ne legyen...

De persze elfogadom mindenki véleményét, meg átgondolom.

2020. jún. 14. 17:46
 18/18 anonim ***** válasza:
De igen, erre van igény, különben nem születnének ilyen szavak hogy simp, pusztán azért mert valaki tiszteli a nőket és normális velük. Ebből is látszik hogy az általános vélekedés szerint ez már egy negatív dolog.
2020. jún. 14. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!