Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen érzéketlen, önző, mocsok időnként némelyik férfi?
#10: Miért, a lóvé a semmiből szokott lenni? Nem. Dolgoztam és dolgozom érte.
Azt meg légyszi, másold már be, hogy hol írtam, hogy engem sajnálni kell. Sehol? Akkor írd át a sértődött, frusztrált szöveged magadra, mert rád illik az utolsó mondatod.
Ez egy kérdés, amit valaki feltett és én tárgyilagosan válaszoltam rá, leírtam az egyik jellemző okot. Ha belőled ez ilyen hozzászólást vált ki, az már nem az én problémám.
#12: Szerintem tényleg érdemesebb lenne magaddal foglalkoznod. Tényleg, valami problémád biztos van, ha random belekötsz neten pár emberbe és még egy egyszerű kérdésre sem tudsz válaszolni.
Részemről off a téma. A saját lelkiismeretemmel nincs gondom, olyan problémáim sincsenek mint neked, a szavad sem ér semmit számomra. Felőlem annak tartasz, aminek akarsz. Örülök, ha nálad ezt jelenti a "szerencsétlen".
Szia! Legyen szebb napod.
Azzal nem értek egyet, hogy erre van igény. Azzal sem, hogy általánosítani kellene a nők között. Meg persze a férfiak között sem szabad. Ha én beszélgetek, ismerkedek egy férfival, akkor nem a férfiakkal ismerkedek, hanem egy férfival. Nem zúdítom rá az addig kapott összes sérelmem, nem úgy állok hozzá, ahogy az előző viszonyult hozzám. A legbosszantóbb, mikor egy valóban normálisnak tűnő emberről is a végén kiderül, hogy egy szemét. Semmivel sem jobb, mint egy tipikus alfahím, akiről első látásra látszik, hogy csak játszadozik a nőkkel. Sőt, ez még rosszabb, mert ez megjátsza magát. Abban a kisebbségi komplexusban valóban lehet valami...és igazad van, egy gondolatot sem kellene az ilyenre pazarolni. Csak én sosem tudtam olyan lenni mint amit itt sokszor olvasok, hogy az érzés számára döntés kérdése. Mondjuk én elképzelni sem tudom, hogy valóban létezik ilyen. Hogy valaki csak úgy dönt az érzéséről, legyen vagy ne legyen...
De persze elfogadom mindenki véleményét, meg átgondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!