Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérné felvenni vele a kapcsolatot?
Régebben, kb. 2 éve táncórákon találkoztam egy lánnyal, beszélgettünk élőben is és FB-n is,csak mint ismerősök, barátok. Azóta nem találkoztunk/beszéltünk, de láthatóan nagyon rámstartolt, olyannyira, hogy szinte csak ő keresett meg, élőben is ő kezdeményezett inkább. Azonban én nem adtam jeleket/kezdeményeztem, mert egyáltalán nem vonzott külsőre. Tudom, hogy csúnya dolog kategorizálni ilyen téren, de csak a viszonyítás kedvéért külsőre 4/10-esnek mondanám. Külsőre nem fogott meg túlságosan, azonban belsőre már 9/10-es volt számomra.
Mindezek ellenére azóta nem tudom kiverni a fejemből, nem tudom miért, hiszen nem volt vonzó számomra. Tény, hogy komoly kapcsolatokban gondolkodom és szó lehet családalapításról is a későbbiekben, ezért nem játszmázom.
Utoljára barátnőm 2016-ban volt. Már arra is gondoltam, hogy ezt a gondolatot (hogy visszatérnék az ismerősömhöz) erősítette az, hogy az elmúlt két évben próbálkoztam néhány helyen (munkahelyen is óvatosan), de nem jött össze a dolog.
Szerintetek érdemes lenne megkeresni? (Barátja nincs, annyit tudok.)
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!