Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit akar tőlem?
kérlek segítsetek!
van egy fiú msn-en szoktunk írkálni stb.
volt amikor az írta hogy mikor meglátott elolvadt meg hogy anyut puszilja de mondjam meg neki!!
most meg azt akarta hogy legyek a sexpartnere!!semmi kötődés semmi!csak járjunk össze!!
normális válaszokat légyszi!!köszönöm
Valószínűleg a szexpartnered akar lenni, ha így konkrétan rátért. Ha te ebben nem lennél benne, akkor rázd le, nekem is volt ilyen ismerősöm, néha elhittem, hogy többet is akarna, hitegettem magam, de aki ilyet mond az nem akar többet. te döntésed, hogy kell e neked szexpartner, mindenesetre én elítélem az ilyen dolgokat.
L/24
ne higgy neki. de télleg. tudom milyen... először csak azt mondja hogy nem bír magával amikor meglát..stb. aztán meg rátér a LÉNYEGRE. az én hibámból tanujj. kérlek. ne ess bele abba a hibába amibe én.
volt egy csávó nagyon tetszett azt mondta hogy elolvad tőlem meg amikor lát nem bír magával stb.. aztán meg ő is rátért a lényegre. csak hogy az kimarad hogy én nem fogok vele. és a poén az egészbe hogy ekkor már réges-régen belezúgtam mint vak ló a szakadékba .és most itt szenvedek. ennyíí. de ez csak egy jó tanács
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!