Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Amikor úgy döntötök, hogy egy férfivel lefekszetek, akkor mi alapján döntötök? Többi lent.
Egyéjszakásom nem volt. A szeretőmnél, fontos volt, hogy működjön a kémia.
Kicsit ismerjük meg egymást. Nekem ez kellett és így a szex is egészen más.
Szexre egyértelműen, vonzó külsejű, valami extra kisugárzás aminek nem tudok ellenálni.
Kapcsolatra a vonzó külső elhanyaholható, inkább a belső tulajdonságok a fontosabbak.
Én akivel lefekszek, azzal nyitott vagyok másra is. Nem dugok selejtekkel, szépen is néznénk ki.
Amúgy azért fekszek le az illetővel, mert úgy érzem. Mert olyan a lelki állapotom, aminek egy részéről ő tehet, mert szimpatikus, férfias és vonzó, egy része pedig bennem dől el. Nekem eléggé olyan a beállítódásom, hogy a legtöbb esetben ha az atyaisten lenne mellettem, akkor sem lennék képes vele szexelni. Ilyen vagyok, kész. Ha emellett ittam vagy stresszes vagyok vagy valaki más van az életemben, akkor meg aztán végképp meg sem mozdul bennem semmi. Szóval nagyon sok múlik rajtam, talán több, mint a másik félen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!