Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért van elnézve a karrier hiánya?
fordítva viszont tüzet okádanak a nők ha egy pasi mondjuk mosogatófiú.
F/29
Lehet, csak akkor el kell járni ismerkedni, közösségekbe.
Családot alapítani viszont nem tudtok, mert nem lesz miből.
A klasszikus családmodell még mindig az, hogy apa dolgozik, anya gyereket nevel. Hogy emellett ma már anya is dolgozik egy dolog, de a fő szerepek szerint a férfi többet kell hogy keressen, mert neki ez a dolga. A nönek meg elsősorban az, hogy ha a gyerek pici baba, vagy netán nagyobb de betegszik pl otthon maradjon vele, így neki a munka mindig másodlagos lehet.
Én sosem erőltettem a karriert. Megmondtam a férjemnek hogy ha kiveszi a részét a gyereknevelésből, házimunkából, akkor tőlem lehet segédmunkás vagy pincér is. És akkor én karriert fogok építeni.
De ha a háztartásban nem segít, akkor keressen úgy, hogy ebédet tudjak rendelni és takarítónőt mivel a meló, a sportolás, a gyerekek, feleség szerep és a kert mellett erre már végképp nincs időm.
Ő maga választotta inkább a karriert :))
Egyébként nyugodtan lehet festő vagy burkoló is...nem a karrier a lenyeg hanem a kereset. A szakiknak lassan jobb az órabérük mint neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!