Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ettől még ki lehet alakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől még ki lehet alakítani vele komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Azt monda a lány, hogy nem érez irántam szerelmet, viszont nagyon vonzódik hozzám, külsőre nagyon bejövök neki. Úgy fogalmazott, ha hozzáérek vagy megcsókolom nem érzi azt a "villámcsapást", nincs meg ez a "hűha" érzése, nincs annyira oda értem. Viszont azt mondta emberileg nagyon szeret és vonzalom is van.
2020. jún. 8. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi is hasonlóan kezdtük.

Mióta ismerkedtek?

2020. jún. 8. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Annyira utálom, mikor kívül-belül klappol minden, de az egyik fél egy hetes ismeretség után már a világ legszerelmesebb embere szeretne lenni... Velem is volt már ilyen, engem is azért dobtak, mert "minden jó veled, nagyon tetszel, de bocsi nem, mert nem érzem, hogy szerelmes lennék". Nekem ezt kb másfél hét után mondták :)
2020. jún. 8. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Engedd el
2020. jún. 8. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Adj neki idot es lehet jol alkul majd
2020. jún. 8. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!