Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Stefan vagy Damon? Kort is!
Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 10:34
11/40 anonim válasza:
Stefan édi, de nem jön be, se így se úgy.
Damon, Ian Somerhalder :D:D:D
Ha lenne egy icipici esélyem nála, hát bizony:) így csak legeltetem a szemem.
Mint karakter: na úgy meg pláne ő a győztes.
Minden oldalról ő a nyerő:)
12/40 anonim válasza:
Damon.Helyesebb is sokkal :PP 15/L
13/40 anonim válasza:
Damon! :)
Stefan szerintem idegesítő (bocsi azoktól, akiknek tetszik).
15/40 anonim válasza:
Azért Damon, mert ő annnnnyira tüzes meg szexi.Annyira bírom a filmben, mikor hatással van a csajokra és közelről mutatják a szemét!*.* Egyébként a tegnapi része:P Áhh...nagyon király volt, ahogy táncolt.*.*
16/40 anonim válasza:
Ja, boccs.Előző vagyok és tizenhat éves:D
20/40 anonim válasza:
ma 18:46
Tv-be nagyon elvan cseszve szerintem a szinkron..angolul sokkal jobb.Én neten néztem meg az első évadot, feliratosan:) Nagyon tetszett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!