Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan,hogy mikor fogtad a kezét a párosnak izzadt a tenyere? Mennyire kellemetlen?
Figyelt kérdés
Nagyon félek emiatt, mert nagyon izzadós a tenyerem és félek ha összejövök valakivel akkor is fog. Volt már ilyen veletek? Mit csináljak vele?2020. jún. 7. 21:46
1/6 A kérdező kommentje:
*párodnak (bocsi)
2020. jún. 7. 21:47
2/6 anonim válasza:
Semmi nincs ilyenkor. Én is nagyon izzados vagyok, sose volt abból problémája a páromnak, hogy az izzadt kezemet fogta. Max néha viccesen megjegyzi, de ennyi.
3/6 anonim válasza:
Nem, de valoszinuleg idegesitene.
4/6 anonim válasza:
Nem vagyok kézfogós, de szerintem nincs ezzel semmi baj. Engem nem zavar sem az enyém, sem más izzadt keze.
5/6 anonim válasza:
Akkor karold át a karját, sokan így sétálnak.
6/6 anonim válasza:
Nekem izzadós sajna, elegge megkeseritette az eletem. es ugye minel jobban feszengek annal jobban izzad ezert utalom nagyon a koszoneses kezfogast. Altalaba probalom elotte nyitva hagyni meg lóbalni hogy száradjon:D De igy is volt es van parkapcsolatom tobb is volt szerencsere ahogy intimebb lesz a kapcsolat ugy feloldodok es tudok kez a kezben is menni izzadas nelkul:DD
am van valami deofolyadek amit még ki akartam probalni de vegulis nem kellett.
A mostani baratommal már poenkodni szoktam vele mert pl amikor filmet nezek izzad es ha epp izzad akkor megkerdezi hogy mit néztem..stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!