Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok techno-s lánnyal? Mégis hogy lehet ilyen borzalmasan rossz zenét hallgatni egész nap?
https://www.youtube.com/watch?v=3cOOu52n26c
https://www.youtube.com/watch?v=Y6A_Czw8TFU
Hallottál már az egyén gondolkodási és választási szabadságáról? Csak mert szerinted szar, más szerint nem biztos az.
Szerintem is szar pl. a mulatós és a Neoton Familía, igazából elviselhetetlen számomra mindkettő, ha meghallom hogy "zsámó" vagy "lezsbeállegycápa" már okádhatnékom van, de tudom, hogy vannak akik kedvelik. A Petsopbojz is undorító az a fejhangú nyervogás büntetés a fülnek!
Ugyanígy vagyok az Eddával is, tipikus rinyazene, mindig valamin rinyált az előadó, aki annyira komolyanvehető, hogy utána átment mulatósba. Túlértékelt.
A zenei ízlés teljes mértékben szubjektív. Nem mondhatod, hogy sz@r csak azért, mert neked nem tetszik.
Ha egy lányt csupán a zenei ízlése alapján ítélsz meg, és döntöd el, jársz-e vele, akkor nem benne van a hiba :D
3.
Nem, de másnak se :) De semmit nem viselek el amit bárki üvöltet, létezik magánszféra, hallgassa ott a szarjait, én se tukmálom rá a saját kedvenceimet, bár azokat úgyse ismeri.
ez drogos zene, de a legtöbb technos is felvállalja
ezt nem otthon youtuberól fogod élvezni, kis laptop hangfallal, hanem belasztizva egy klubban
utána meg márt azért hallgatod, hogy felevelenítsd azt a feelinget
ez nem pop zene, hogy kellemesen elhallgatgatod, mint a shakirát, ezért underground
8.
És melyik zenei irányzathoz nem? Mennyi "rocklegenda" halt bele ebbe, a "reggitáborban" vágni lehet a fű által keltett füstöt, a repperek is mindig a drogokról keménykednek, a gettóban amúgy sem könnyű ezt kikerülni.
2. vagyok.
Ha már itt tartunk, nem értem, mire fel minősítitek le az én kommentemet sem...mind tudjuk hogy ez az igazság, de az igazság néha fáj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!