Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder tényleg elkényeztette a nőket és elképesztően felvitte az elvárásaikat?
Photoshop ?
Én 10+ éve kerestem part utoljara a neten es eléggé nehezen ment. Mondjuk azt 500+ munkaóra volt egy randit összehozni.
Azt jóbarátom lefotózott, photoshop elő, és máris hetente 1-2 randim volt, sőt rendesen fogalmazni se kellett. Egy megfelelő jpeg file nagyon hasznos.
Nem ... Most foglalt vagyok, de amikor tindereztem a lehető legnormálisabb emberekkel találkoztam.
Senkinek sem nagyok az elvásáraik, csak valószínűleg bénán közeledtél vagy a profilod volt nagyon furcsa, de legnagyobb valószínűséggel a 2 keveréke miatt szinte semmi sikered volt és megpróbálod a nőket okolni saját inkompetenciád miatt.
Az is lehet hogy csak szimplán úgy próbáltál meg beszélgetni másokkal, ahogy a munkatársaiddal teszed és neked tájidegen az ottani kommunikáció így csak nem tudtak veled mit kezdeni...
A lényeg, hogy a te hibád, nem a nőké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!