Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőleg tetszhetek a pasinak ha sokszor a mellemre
nézett már?
A melled tetszik neki, ez már biztos.
2020. jún. 3. 23:01
Igen, én is erre szavazok, hogy a melled tetszik neki. A többi részed nem biztos. De a mell is elég,hogy együttlegyek valakivel.
2020. jún. 3. 23:16
Nem hinném, valószínűleg csak nagyon elmerengett azon, amit mondtál neki, vagy még nem látott melleket közelről. Szerintem gondolkodott valamin, és azért nézett oda. Biztos nem tetszel neki, bocs.
2020. jún. 3. 23:20
Jó erre így nehéz válaszolni. Mert ha úgy álltál előtte, hogy majdnem kintvolt az egész, jól kidomborítva, akkor mi mást tehetett volna (mármint azon kívül, hogy közli veled, hogy nem ártana felöltözni, vagy ilyesmi).
2020. jún. 3. 23:24
5/10 A kérdező kommentje:
Miért nem kérdezed meg a melleidet hiszen velük szemezget és beszélget. Ilyenkor kéne azt mondani hogy lennél szíves velem beszélgetni es nem gondolkodni azon hogyan túrázhatnál azon a két dombon? Amúgy nyilván nem a személyed érdekli csak a tested. Nem szerelmes. A tetszés is csak a melleidre vonatkozik. Ha ez boltban játszódna le biztos lennék hogy csak baromfi mellsonkát kérne semmi többet. Bocs a hülye példáért de az ilyen emberek csak húsnak nézik az embert egészen addig a pillanatig míg rá nem jönnek hogy az a hús nem hús.
2020. jún. 3. 23:42
6.
A kapcsolatban élők egy jelentős része is ezt teszi - mindkét nem - csak ők hozzáköltik a rózsaszín mesét. Nem mindenki, de sokan ilyenek, csak ugye ezt nem illik bevallani, de azért látni azt amikor bizony valamelyik - vagy mindkettő - csak a külseje miatt van a másikkal, vagy egyéb előny kedvéért (az illetőnek pénze van, magas pozíciója, kapcsolatai stb.)
Faludy bácsi és a nője? Az a halott rendező meg a nője? Tipikus példák. Pedig jajj, de szépen elő tudta adni mind a 4 szereplő az "igaz szerelemről" szóló mesét, holott férfi oldalról csak a ropogós husi, női oldalról csak a ropogós pénz volt a lényeg. Mind a 4 undorító volt ilyen téren.
2020. jún. 3. 23:46
Valószínűleg igen, de ez csak annyit jelent, hogy szexelne veled. Ahhoz, hogy össze akarjon veled jönni, a belsődnek kell tetszenie, nekünk férfiaknak az a fontosabb.
2020. jún. 4. 07:43
Persze, külsőleg tetszhet a melled, te pedig kit érdekelsz?
2020. júl. 5. 19:02
Sajnos már volt olyan, hogy annyira visszataszító volt a beszélgetőpartnerem, hogy nem bírtam nézni, de munkából adódóan kellett vele beszélgetnem. Nem bírtam a képét bámulni és a földet néztem, ő meg szexistának titulált, aki csak a melleit nézi!
(Éva te vagy az???)
2020. júl. 6. 10:00
Kapcsolódó kérdések: