Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti szoktatok flörtölni más férfiakkal, ha párkapcsolatban vagytok?
Nem érdekel más pasi figyelme. 2eve párkapcsolatban
19/L
Engem sem. Minden flörtöt, csipkelődést, szexi beszélgetést, chatet megkapok a páromtól. 3 éve együtt élünk. Babánk van. Flört, szex pedig mindennapos.
27/l
A gondolattól is rosszul vagyok ha másnak bejönnék aki nem a párom. Kicsit sincs kedvem ahhoz, hogy már a feltételezés, hogy fájdalmat okozzak neki egy ilyen tettel, meggátolja, hogy meg is tegyem.
26N
Én játékból incselkedek néha azokkal a férfiismerőseimmel, akikről biztosan tudhatom, hogy részükről is csak játékból incselkedés a dolog, és nem gondolnak bele többet. Nekem ez valahogy része a személyiségemnek, a férjem is így ismertem meg, így nyilván nem érné meglepetésként. Megjegyzem, ha nélkülem megy el valahova szórakozni, ő is szokott hasonló komolytalansággal játszadozni nőkkel, bár ott ugye nem ismerősökről van szó, csak simán kéreti magát. De egyikünk sem lépi át soha a határt, ami bántó lenne a másiknak, ez csak simán jót tesz az önérzetünknek, amolyan "hah, ez még mindig megy, de jó" érzést keltve.
6 éve vagyunk együtt.
Szoktam. Házas vagyok 10 éve. Nyilván az erkölcs keretein belül, de nekem ez kell ahhoz hogy vonzónak érezzem magam. Az ok egyszerű: a férfiak egy idő után nem bókolnak a nőknek, a nők nem érzik hogy a férfi vágyna rájuk. Pedig szeretjük az érzést - hogy valaki vágyik ránk.
10 év után nem hogy bókot nem kapok, csak állandó cs...tetést: fogyjak le (2 gyerekkel), miért van rajtam foltos póló (5 óra házi munka után), miért nem járok fodrászhoz havonta (örülök ha van l.k a fenekemen).
Egyébként csinos vagyok, nem slampos, és most már túl egy nagyobb fogyáson úgyhogy vékony is. De ez sem a férjem miatt van. Hanem mert önbizalmat adnak a fent említett flörtök. És amikor flörtölök, és akikkel flörtölök, csak bíztatást és elismerést kapok. Ha ezt otthon is megkapnám, nem flörtölgetnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!