Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová fog fajulni ez a külföldről érkezett barátzóna-para?
Normálisnak tartják a sorozatban ismerkedők, hogy megtudnak egymásról dolgokat, jól érzik magukat, és utána törlik az összes infót a másikról és megy a kukába, mert nem lesz belőle párkapcsolat, még ha közelben is vannak, vagy más miatt látják egymást?
Emiatt szerintem az ismerkedők kb 50 %-a ki fog esni a lehetőségek közül, mert 1-2 ilyen tapasztalat után tulajdonképpen egyáltalán nem lesz kedvük idegenekkel szóba állni, szóval ők aztán elérhetetlenek lesznek szinte. Miért nem úgy megy bármi az életben, hogy először megismerkednek, aztán barátkoznak, majd ez kevés esetben több lesz?
Csak nem lesz a fiú szerelmes az összes lányba akivel beszélget, tehát nem kellene eljátszani hogy mekkora szenvedés hogy pont abból nem lesz párkapcsolat mert nem illenek össze.
Persze ott van még a maradék 50 % nőben, aki szintén ilyen embertelenül működik, de így feleannyi a lehetőség.
Lassan már ott tartunk, hogy ha egy ilyen sorozatban ismerkedő férfi beszélt életében 200 nővel, mind megy az "ex" kategóriába akit kerülni kell pedig össze se jöttek, közelében sem voltak. By the way az exeket se kell minden esetben likvidálni intelligensebb embereknél, hiszen elvileg kedveled őket. Gondolom azért jöttetek össze anno.
Sokan alapból sértōnek gondolják, ha pár randi után nem akarod folytatni, így nem barátkoznának, még akkor sem ha te szeretnéd. Ilyen ez az érzékeny emberi lélek, ami nem tūri a visszautasítást. Amíg megteheti, hogy másoknál próbálkozzon, miért is ne tegye?
Többnyire egyetértek veled. Amúgy én így ismerkedtem a barátommal, kezdetben randiztunk, de valamiért nem jött össze. Mègis annyira kedveltük egymást annyira, hogy eszünkbe sem jutott likvidálni egymást emiatt. Továbbra is tartottuk a kapcsolatot, késōbb összejöttünk, rájöttünk, hogy sokminden összeköt, a vonzalom is erōsödött.
Az exekkel sem haragban váltunk el, nem jellemzō rám a tipikus ex iránti sértett harag. Meg általában nem úgy kezelem az embereket, mint holmi tárgyat, akiket “kukáznék”, ha nem jön össze a kapcsolat.
Gondolom a “probléma” az emberi gondolkodásban keresendō, hisz manapság sokan eltárgyíasítva tekintenek az emberi kapcsolataikra úgy általában, nem kíváncsiak úgy mélyen a másikra, csak használják, ha nem felel meg az elvárásoknak, akkor mehet a szemétbe.
Amúgy végülis egy hosszútávú kapcsolathoz egy partnerre van szükség, így nem probléma az, ha a lehetōségek 99%-a kiesik. Legalábbis furcsállom ha valaki emiatt van kétségbeesve, elvárná, hogy mindenki figyeljen rà és potenciális partnerként tekintsen rá.
Ha az ismerettségbōl nem lesz párkapcsolat, ettōl még nem fogom föltétlenül halottnak tekinteni a másikat.. viszont számos esetben rosszul végzōdik az ismerkedés vagy kapcsolat. Pl. hiába kedveltem az exem, ha a kapcsolat során átvert, hazudott, megcsalt, elveszítette a bizalmam. Az ilyen eseteket nemigen lehet megbocsájtani és ilyenkor érthetō, ha távolról kerülöd az exed, rosszul érzed magad a közelében.
Ismerkedés, randizás esetén is nehezen tudod megbocsájtani azt, ha valaki egy mondvacsinált kamu szöveggel koptat le, nem tudod, hogy miért nem jött össze, a partner bevág egy ilyen “te túl rendes vagy” dumát, azt se tudod, hogy mi baja veled.
Én nem azt mondom, hogy mindenkit likvidálni kell, akivel valaha randiztál vagy jártatok.. de mindenesetre ez nagyban függ attól, hogy hogyan kezeled a kapcsolataidat. Ha általánosságban jófejnek tartanak téged, még a randi partnereid is, vagy az exek, akkor nyilván több lehetōségeid vannak társkeresés terén. Aki csalódásokat okoz, össze-vissza hazudozik, játszadozik másokkal, annak kevesebb.
Nekem van párom de időnként eszembejut hogy jaj xy-hoz meg z-hez nem szólhatok mert "ismerkedtünk". :))) És hát ugye akkor szinte ex vagyok szerintük. Kellemetlen ahogy kezelik.
A vicc még, hogy a párommal a kapcsolatom barátságból alakult ki. Tehát duplán furcsának találom a barátzóna parát. Embertelen dolog szerintem.
Egyébként valamelyik válaszoló, nem tudom miért nem lehet sértődés nélkül smiley-zni :)Ha nevetek vagy mosolygok, akkor írom, ha pedig nincs jókedvem ki se jön a billentyűzetből, képtelen vagyok leütni. Ezt hívják velem született őszinte érzéseknek. Tudom sokan nem tudják mi az.... Amúgy most akkor a "...." milyen lesz? Ehhez mit szoktál kombinálni?:)
Nekem a kedvenc ilyen történetem:
Srác végighazudozta az ismerkedős/barátkozós időszakot, majd megkérdezte, hogy összejövünk-e, mondtam neki, hogy nem szeretnék tőle barátságnál többet, erre ő:
,,Barátnak nem kellesz, van már elég barátom!"
-.-" Hát bocsánat, hogy feltételeztem, hogy azért akarsz velem összejönni, mertszimpatikusnak tartasz és szívesen töltessz velem időt...
Másik hasonló meg kb egy év barátság után (sosem titkoltam, hogy csak barátként tekintek rá) konkrétan azt mondta, hogy ha legközelebb találkoznánk nem ismerjük egymást, és tényleg azóta is némán elsétál mellettem az utcán, meg letiltott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!