Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért nem érdekelhetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért nem érdekelhetem eléggé a férfiakat?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, érdeklődnek is irántam. De normális sosincs köztük. Vagy már 20-as évek közepétől nincs szingli pasi? Mert nekem mindig olyanok írnak akiknek van már barátnőjük. Ezzel pedig nem sokat érek.
2020. jún. 2. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
"Normális sosincs köztük", ez azért nehezen hihető.
2020. jún. 2. 12:13
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Dehogy nincs. Lehet bővítened kéne a kereső mezőt. Esélyt kell adni, hogy észre vegyenek. Bár a tapasztalatom az, hogy nem érdemes kifejezetten ezzel a céllal programot szervezni, mert könnyen ráfeszül az ember. Sokkal jobb ha felszabadult vagy és jól érzed magad, ez másoknak is szimpatikus és szóba elegyedni is könnyebb.
2020. jún. 2. 12:22
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
#1 normális=jóképű
2020. jún. 2. 12:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igaz én 31 vagyok, de normálisnak gondolom magam mégsincs senkim....
2020. jún. 2. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, hány éves pasik érdekelnek?
2020. jún. 2. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
#1 normális=jóképű+ gazdag, + nem napi 12 órát melózó, bármikor ráérő.
2020. jún. 2. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű akiket te kinézel azoknak biztosan van.

Akiknek nincs azok vagy nem tetszenek neked, amivel nincs is baj, vagy nincsenek fent társkeresőkön illetve bulikban sem jelennek meg.

2020. jún. 2. 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem te egy gold digger vagy. 😄
2020. jún. 2. 18:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!