Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! A párotok mennyire hagyja hogy hódoljatok valamilyen hobbinak vagy éppen a baráti társaságotokkal töltsetek időt?
Bár jelenleg nincs párom, de sosem jelentette ez problémát, teljes mértékben 'hagynám'. Szerintem tök jó dolog, ha van az embernek hobbija, amit egyedül végez, kell az én-idő egy kapcsolatban is. Az pedig talán még fontosabb, hogy az ember a barátaival is tudjon időt tölteni.
33N
A hobbikkal sosem volt gond, ha akarta csinálta. Ehhez mondjuk hozzá tartozik, hogy a prioritás mindig én voltam, szóval ha velem volt program vagy valami problémám volt vagy bármi akkor nem az volt, hogy "bocs de most hobby idő van".
A baráti társaság már egy teljesen más dolog, főleg mert a mostani párom előtt egyik exemnek sem volt értelmes, valóban baráti társasága. Felszínes haverságok voltak ahol csak kihasználták egymást. Támogatás sosem volt, egymás problémáit leszarták, ha kellett valami sosem voltak ott. De ha valamelyik füttyentett, hogy gyerünk inni akkor azonnal ugrott mindenki. Na én nem vagyok hajlandó ezt barátságként kezelni, pláne nem akarok egy ilyen társasághoz tartozni. A páromnak sem nézem el ezt a fajta gyengeséget, hogy évek óta nem tud kiszakadni egy olyan társaságból ami csak lehúzza és sosem számíthat rájuk. A mostani páromnak is voltak ilyen alibi emberek az életében, de ő valahogy magától lépett ezekből ki amikor komoly kapcsolata lett.
Szóval ha valakinek valóban értelmes, kölcsönös szereteten, segítségen alapuló baráti társasága van és nem csak ivócimborái akkor menjen nyugodtan. Nyilván a kapcsolat az első, az nem fog működni napi szintű belefektetett munka nélkül, elég minőségi idő nélkül. De ha ezek megvannak akkor nyugodtan menjen.
Nincs ebből probléma. Tudja, hogy nekem fontosak a barátaim és a hobbi hogy kikapcsolódjak, mint ahogy neki is a sajátjai. Megvannak a közös programjaink, meg olyanok is, amelyeket a barátainkkal csinálunk. De mint nekem is a pasis este, neki is kell a barátnős este.
Egyikünk se akar a másikon uralkodni és ahhoz hogy egyenlően tudjunk egymással bánni, kell az is, hogy legyenek külön programjaink is. De természetesen minden esetben a párom az első, mint ahogy én is neki.
29 F
Az én párom is horgászik, még nincs családunk, így minden hétvégén kijár pecálni a haverjaival, ami egyáltalán nem zavar, ezidő alatt én magammal foglalkozom vagy áthívom a barátnőimet. De beszéltünk már erről, ha családalapításba kezdünk, akkor többet lesz itthon jóval, főleg az elején, nem fog egyedül hagyni.
22L- 4,5 éve együtt
Röhögök ezen a pecázáson,mert ismerősöm férje is ezt mondta mindig,
aztán kiderült hogy vagy ivott a haverjaival, vagy félrekufircolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!