Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az a fontos hogy önmagam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az a fontos hogy önmagamat szeressem?

Figyelt kérdés
Mikor valakivel együtt voltam még én is eltudtam fogadni magam, szépnek és szerethetőnek gondoltam magam. De amint a kapcsolat véget ért, vagy én szakítottam, vagy velem, utána mindig kevesebbnek gondolom magam. Ez most is így van, mert egyedül vagyok. Amiért senki sem tud szeretni, én sem tudom magam.
2020. máj. 30. 15:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván kell a visszajelzés 1-1 alkalommal, de nem lehet arra alapozni az egész életedet, hogy majd folyamatosan dícsérgetnek, hogy elfogadd magad.
2020. máj. 30. 16:26
 12/16 anonim ***** válasza:
13%
Brian Tracynek amúgy meg a qrva anyját.
2020. máj. 30. 16:31
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

10.

De nem is olyan, hogy "Na, akkor ez a 3 dicséret legyen elég a következő 10 évre, mert árán bárátom ez nem olyan mint a cévitamin!"

14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ahhoz hogy elfogadjam magam az kellett hogy változtassak dolgokon. Pl néztem már ki ennél sokkal jobban is de most boldog vagyok a bőrömben mert teszek azért hogy úgy nézzek ki ahogy akarok. Hiába mondták régebben is sokan és láttam a férfiak jeleiből hog, tetszem nekik (és tetszem most is egyébként) mert az kellett hogy én lássam magam szépnek. Most nem úgy nézek ki mint egy modell talán soha nem is fogok de minden nap mikor tornázok vagy megállom az egész napos nasizást büszke vagyok magamra és attól hogy ezt érzem az egész lényemet jobban szeretem. És már nem állok neki összehasonlítgatni minden szembejövővel a képességeimet mert tisztában vagyok vele hogy nagyon sok képességem tök átlagos van ami átlag feletti és természetesen van egy rakat hibám is. De mivel van erőm haladni hát idővel csak még jobb leszek.

Szerintem aki büszke magára az szereti is magát. Hát olyan dolgokat kell tenni amiért büszke lehetsz.

Attól hogy szereted magad még láthatod azt miben vagy gyenge. Sőt ez kell is ahhoz hogy ne szállj el magadtól. De látni kell azt is miben vagy jó.

Én jó vagyok a munkámban könnyen elfogadnak és megkedvelnek az emberek. Egyre jobb a kommunikációs készségem és egyre kevésbé vagyok bizonytalan új helyzetekben. Letettem a jogsit ha ügyes vagyok jövő héten lesz meg a 2. diplomám vannak barátaim akiknek elég fontos vagyok hogy keressenek ha épp nem jelentkeztem egy ideje. Van munkám van lakhatásom és a magam ura vagyok. Miért ne szeretném az életemet és ha szeretem az életemet amit én alakítottam ki miért ne szeretném magamat is?

Szerintem ezek együtt járnak.

Ha valaki nem szereti önmagát nem is igen tudom elkepzelni hogy lehet boldog és elégedett a mindennapokban.

15/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele, hogy ha nem szereted magad, akkor hogy viselkedsz. Ha ilyen állapotban meglát valaki, akkor szerinted mit gondol rólad?
2020. máj. 30. 17:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Ahogyan viselkedsz-, foglalkozol magaddal, kihat a környezetedre is, így vagy közelednek-, vagy távolodnak tőled az emberek.
2020. máj. 30. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!