Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogyan álltok a hosszú körmökhöz?
Igen, tudom, hogy nem egy életbevágóan fontos probléma. Csak kíváncsi vagyok rá :)
Gyakran meg szoktam növeszteni a körmöm (főleg így nyáron, mert ilyenkor erősebbek) és befestem bordóra/lilásra/narancssárgára/stb. Ez , hogy hosszú és feltűnő színű, taszít titeket fiúk? Vagy teljesen mindegy? Egyébként szép formájú körmeim vannak és hosszú ujjam, szóval szerintem szépen áll.
16L
szerintem az az undorito amikor valaki csontig lerágja, nekem elég gyorsan nö a körmöm ezért ált mindig hosszu de nem nagyon érdekel ez a dolog nem szoktam sirni ha letör a körmöm meg ienek én feketére szoktam ki festeni és ha másnak nem tecik sajnálom nekem tecik ezvan
16L
engem nem igazán érdekel milyen egy lány körme. de a nagyon hosszú és feltűnő színű nem tetszik. meg a teljesen lerágott se. biztos nem fogom ellenállhatatlan vonzalmat érezni, mert szépek a körmei. :-D
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!