Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szeretne egy drága ruhát. Szerintetek megvegyem neki?
A gondom, hogy dolgozok mint az állat, igyekszek minél több pénzt félretenni, magamnak szinte semmit sem veszek. Ő viszont szeretne tőlem kapni egy ruhát ami nekem olyan 16 e forintba kerülne.
Jelenleg nem élünk együtt, nagy távolság van közöttünk. Ő nem is dolgozik. Szeretem, de úgy érzem túl drága amit kér. Max 6-7 ezret szánnék rá. Vagy csak szerintem sok ez az összeg?
En no vagyok, es bar a turacipom tobbszorosebe kerul, pontosan emlekszem, milyen volt nemet mondani mindenre. Es nemcsak arrol van szo, hogy van-e annyi penz, hanem hogy van-e annyi penz erre.
A gondolkodasaval baj van. Mas, ha pl par uj darab pont uj munkahelyre kellene, mert tenyleg ki kell nezni ahhoz ugy, hogy felvegyenek, ha iroda pl.
Ez elvi kerdes miatt is szerintem nem.
Én sem értem teljesen.. esetleg szülinapja lesz és megkérdezted tőle mit szeretne és erre mondta be ezt a ruhát? vagy szimplán magától nyaggat hogy légyszi vedd meg?
Bocs, de nem kötelességed ruházni egy 28 éves nőt,pláne nem ilyen drága ruhadarabokkal.Valószínű akkor magának sose venné meg mert tudja hogy méregdrága ezért tőled várja... szerintem itt vannak bajok a fejben.
Mondjuk ha szülinapjára kéri, talán akkor már más a helyzet..de szimplán hétköznapi ajándéknak szerintem rettenetes túlzás.Nem értem hogy várhatja el ezt tőled. Én simán örülök ha egy csomag gumicukorral lep meg a párom pedig én is 25 felett vagyok már...
Ez valami vicc? A pasik tényleg ekkora nyomorékok? Mindent eltűrnek? És még komolyan is tervezel vele?
Alap, hogy ha nincs munkám, nem szórom a pénzt felesleges dolgokra. Márpedig egy 16 ezer forintos ruha igen is az. Nyilván ha egy pár vagytok, alap, hogy kisegíted, ha anyagilag nehéz helyzetbe kerül, de nem ilyesmire. Oké, hogy mondjuk atveszed a rezsi fizetését, ha együtt éltek, vagy te fizeted a kaját, de egy 16 ezres ruha?
Leégne a pofámról a bőr, ha ilyet kérnék a páromtól.
Látszik, hogy a válaszadók többségének miért nincs megtakarítása, ha olyat bekommentelnek, hogy nem az a 16 000 Ft fog hiányozni. De bizony. Meg a sok kis felesleg f.szságra elköltött kis forintok, amik viszont rendszeresek. Amikor megkérdezték tőlem, hogy há' honnan van nekem annyi pénzem, hogy egy hónapos túrára elmegyek a föld másik felébe, akkor meg persze megsértődnek, ha elmondom, hogy nem dohányzom, nem kávézom, nem a pékségben kezdem minden reggelem, nem bulizok minden hétvégén, és nem veszek magamnak tízezrekért báli ruhákat. Csak egyszer vezessétek pár hónapig a kiadásaitok, meg fogtok lepődni, mennyi jön össze a sok kicsiből, ami "nem számít".
Kérdező, elég pofátlan kérés ez a barátnődtől. Még 6-7 ezerért sem dolgod ruházni őt. Gondolom van ruhatára, nem létfontosságú neki most ruhát venni, pusztán divatozni akar, ami nagyon felelőtlen dolog, hogyha munkanélküli.
29N
"Aki majmot tart, annak legyen pénze banánra!"
Milyen férfi(?) az, akinek nincs 16 ezre a NŐJÉRE, mert itt nem a ruha, hanem a NŐ a lényeg!!!
(Meg érdekes ez az oldal, egyrészt mindenki írja a kajás rovatban, hogy ő napi 1000 forintból eszik 3X, miközben az elektronikai rovatokban meg mindenki 500-ért vesz gépet, meg 300-ért telefont. De a nőre ne költsön 16-ot. Az ilyen pasiknak miért van nője???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!