Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ember reális képet tud magáról állítani a külsőt illetőleg?
Hát ez érdekes dolog.
Általában a tükörbe sokszor a legelőnyösebb képet vágjuk, ha belenézünk, v. úgy állunk be elé. Nem látjuk, ismerjük magunkat, mikor gesztikulálunk, beszélünk, kacagunk. A fiúk általában vékonyabbnak, a lányok teltebbnek látják magukat a valóságnál. Aztán akit mindig dicsértek gyerekként, az jobban bővelkedik önbizalomba, szebbnek-jobbnak látja magát, akit pedig nem, az alulértékelheti magát. Szóval 100%-osan biztosan nem.
Nem.
Vagy rosszabbnak látja magát a "tükörben" vagy sokkal jobbnak.
Szerintem a tükör + a visszajelzések együttes segítségével igen. Nyilván releváns visszajelzésnek nem kedves családtag, barát stb. elfogult véleményét tekintjük...
Én tükörbe nézek, állhatok bárhogy, vághatok bármilyen fejet, csinálhatok akármit, sz.r az egész. A férfiak legjobb esetben is csak levegőnek néznek, észre sem vesznek. Elég egyértelmű. De már gyerekkorom óta az volt, ha annak rendje és módja szerint lesz.rtam anyuci, mamika, kedves tanító néni és társai véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!