Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől szuper a párkapcsolatod?
Ismerős szerint neki attól, ha hogy ha hétvégén elmegy horgaszni a barátaival a barátnője megkerdezi, hogy mit csomagoljon neki. Itt a lényeg a szabadságon és a gondoskodáson van.
Nálad ez miben nyilvánul meg?
Mi lassan 5 éve vagyunk együtt. Attól szuper a kapcsolatunk, hogy reggel mindig hoz nekem kakaót :) ha fél 6 előtt felébredtek, akkor kisunnyogok a konyhába és elkészítem a szendvicseit, meg a teáját így 10 percet spórolok neki az ébredési időnél.
Vagy attól szuper, hogy ha tévézünk a kanapén, akkor csak úgy megmasszírozzuk egymás lábát.
De attól is szuper, hogy még nem nyomta le a torkomon a lakásban elhagyott tonnányi hajtű és hajszál mennyiséget.
Vagy attól, hogy elindít egy mosást, kitereget, vasal, elmosogat.
Éjszaka betakar ha észreveszi, hogy lebalettoztam magamról a takarót.
Sőt attól is szuper, sértődés és paraszt felhang nélkül meg tudjuk mondani egymásnak, ha büdösek, idegesítőek vagyunk.
Szóval számomra, számunkra ezek az apró jelentéktelennek tűnő dolgok jelentik a szuperséget a kapcsolatban.
Augusztusban leszünk együtt 6 éve.
Soha nem veszekszünk, maximum vitatkozunk, tehát soha nem mondunk olyat amivel a másikat sértegetnénk vagy becsmérelnénk.
Nagyon gördülékenyen tudunk együtt működni mindenféle helyzetben.
Gondoskodunk a másikról és segítünk ha szükség van rá (de nem kezeljük gyerekként a másikat és veszünk ki minden megoldandó ügyet a másik kezéből kérdés nélkül).
Mindig őszinték vagyunk a másokhoz, nincsenek egymás előtt titkainak, de ezt nem használjuk ki, hagyunk személyes teret egymásnak.
Ha a fentihez hasonlóan példákkat kell mondani:
Én támogatom a barátomat a hobbijaiban. Ezek nagyon fontosak neki, a lételeme az alkotás,valamint maximalista így szüksége van a bátorításra néha. Nagyon szeret a hobbijairól akár órákon keresztül beszélni, és ha időm engedi mindig végighallgatom, érdeklődök iránta, annak ellenére, hogy sokszor abszolút nem értem mit is csinált pontosan (pl elektrotechnikai vagy zenei projektek). Ilyenkor megkérem, hogy magyarázza el nekem mi hogyan működik. Ha szeretné, hogy kipróbáljak valamit, igyekszem ezt megtenni. Ha bármilyen akár kisebb eredményt elér,megdicsérem a munkáját. Ezzel kifejezem a támogatásomat és hogy örülök annak hogy vannak számára fontos egyéni tevékenységei is, amikben nagyon tehetséges és büszke vagyok rá.
Kevesebb mint egy éve kórházba kerültem a mentális állapotom miatt. Teljesen le voltam épülve, szakítani próbáltam vele, de nem ment. Ő ekkor 110%-ot rakott a kapcsolatunkba, folyamatosan gondoskodott rólam és segített mindenben. 21 évesek vagyunk, simán megtehette volna, hogy tovább áll, de számára ez egyáltalán nem volt opció. Hónapokig gőzerővel dolgoztunk mindketten a kapcsolatunkon és sikerült azt mégerősebbre visszaépíteni. Az egészségi állapotom is sokkal jobb azóta, gyógyszeres kezelést kapok amit ő (és a családja is) teljes mértékben elfogad.
Két kisebb példa:
Napközben is tartjuk a kapcsolatot üzenetben, így ha tudom, hogy például az egyetemen,vagy akár összességében nagyon rossz napja volt, a kedvenc ételét csinálom vacsorára, akkor is ha nekem hosszabb/mozgalmasabb napom van mint neki.
Én imádom a macskákat, őt kissé macskaellenes szellemben nevelték. Ha a szüleim falujában elmegyünk sétálni, sokszor hoz magával valami kis jutalomfalatot, amivel oda tudjuk csalni a cicákat és megsimogathatom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!