Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy tetszik jobban egy 40 feletti nő? Ha inkább vékonyabb és fiatalabbnak látszik jóval a koránál (csajos), vagy ha pocakos, asszonyos?
Nem férfi vagyok, de azért leírnám a gondolataimat.
Mikor összekerültünk a párommal, akkor még a csinos, csajos kategóriába tartoztam, vékony utoljára 5-6 éves koromban voltam.
Eltelt 30 év, szültem 3 gyereket, klimaxolok, elmúltam 50 és lusta is vagyok, nem sportolok. A pasi még mindig ugyanaz mellettem és ő speciel ugyanúgy szeret, mint amikor összejöttünk. Ő sem lett vékonyabb, sem fiatalabb. Megpocakosodott (bár nagyon is sportos volt, versenyszerűen evezett fiatal korában), rajtam is van felesleg, de egymás szemében most is ugyanazok a 21 és 27 éves csaj és srác vagyunk. Magunkon látjuk a változást, nem is tetszik, de egymást lehurrogjuk, ha bármelyikünk is szidja magát.
Az a helyzet, hogy engem nem érdekel, hogy más pasiknak tetszem-e vagy sem. Nekem az a fontos, hogy annak tetszem, akit szeretek. Azért jó esetben egy 40 vagy 50+-os nőnek van családja, de legalább állandó partnere már X ideje, így a változásokat együtt élik meg és természetes folyamat a számukra.
Tudom, fúj de nyálas vagyok! De hát ez van. Nekem a jó párkapcsolat ott kezdődik, hogy kölcsönösen elfogadjuk egymást. Soha nem cserélném le a megpocakosodott szerelmemet egy üresfejű izomagyra, még akkor sem, ha én bombázó maradtam volna. Nekem nem csak a külső számít.
27 évesen szültem, addig 165 cm és 45-50 kg voltam, homokóra alkattal, 90-60-90. Mindig volt cicim, fenekem.A terhességem utolsó napján voltam 55 kg. Most negyvenes vagyok és ugyanaz az alkatom maradt meg,pár kg +-.al. Most vagyok olyan 55-60 kg között. És ha fogyok valamennyit, 55 kg alá kerülök már rögtön érzem,hogy nem előnyös, főleg az arcomon látni. Tehát kell az a pár + kg amit az évek rám tettek.
Volt fiatalabb pasim,szerinte teljesen jó volt így az alkatom.
Én viszont ezen sosem gondolkodtam, valószínű azért mert szerencsés vagyok ebben. Az egészségem a fontos és nem az,hogy mennyire vagyok karcsú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!