Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Hogy tetszik jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy tetszik jobban egy 40 feletti nő? Ha inkább vékonyabb és fiatalabbnak látszik jóval a koránál (csajos), vagy ha pocakos, asszonyos?

Figyelt kérdés
2020. máj. 23. 17:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk attól, hogy egy nőn van túlsúly, még nem "konyhásnéni" ha csinos, stílusos. Nem kéne degradálni azt, aki nem vékony alkatú. Én például nem vagyok vékony alkat, én is sportolok elég keményen, de így sem vagyok vékony, viszont formás. Távol áll tőlem a konyhás néni feeling.
2020. máj. 23. 18:35
 12/22 anonim ***** válasza:
Hülye kérdés, egyértelműen a csaj-os tetszik. Amíg megszólal addig egészen biztosan, aztán, hogy mit "tud" a csaj-os és mit az asszony-os, az már next level, de az nem a tetszik-nem tetszik kérdéskör. Meg egyébként is, mit tudunk egymással kezdeni.
2020. máj. 23. 18:47
 13/22 anonim ***** válasza:
A két véglet között levő, vagyis a normál alkat, aki se nem túl kövér, se nem túl sovány.
2020. máj. 23. 19:41
 14/22 anonim ***** válasza:
Mármint az jár jól,azt akartam írni a kérdezőnek.13-as voltam.
2020. máj. 23. 19:42
 15/22 anonim ***** válasza:
81%

Nem férfi vagyok, de azért leírnám a gondolataimat.

Mikor összekerültünk a párommal, akkor még a csinos, csajos kategóriába tartoztam, vékony utoljára 5-6 éves koromban voltam.

Eltelt 30 év, szültem 3 gyereket, klimaxolok, elmúltam 50 és lusta is vagyok, nem sportolok. A pasi még mindig ugyanaz mellettem és ő speciel ugyanúgy szeret, mint amikor összejöttünk. Ő sem lett vékonyabb, sem fiatalabb. Megpocakosodott (bár nagyon is sportos volt, versenyszerűen evezett fiatal korában), rajtam is van felesleg, de egymás szemében most is ugyanazok a 21 és 27 éves csaj és srác vagyunk. Magunkon látjuk a változást, nem is tetszik, de egymást lehurrogjuk, ha bármelyikünk is szidja magát.

Az a helyzet, hogy engem nem érdekel, hogy más pasiknak tetszem-e vagy sem. Nekem az a fontos, hogy annak tetszem, akit szeretek. Azért jó esetben egy 40 vagy 50+-os nőnek van családja, de legalább állandó partnere már X ideje, így a változásokat együtt élik meg és természetes folyamat a számukra.

Tudom, fúj de nyálas vagyok! De hát ez van. Nekem a jó párkapcsolat ott kezdődik, hogy kölcsönösen elfogadjuk egymást. Soha nem cserélném le a megpocakosodott szerelmemet egy üresfejű izomagyra, még akkor sem, ha én bombázó maradtam volna. Nekem nem csak a külső számít.

2020. máj. 23. 19:59
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó, nem mindenki olyan szerencsés, mint te vagy. Én elváltam pár éve, úgyhogy nekem nem mindegy, hogy nézek ki 40 fölött. Persze, kezdem feladni a reményt, hogy találok olyan párt akivel úgy tudjuk egymást szeretni mint amit ti is átéltek a házasságban, hiszen váláson túl, középkorúan az ember már sok mindenhez máshogy áll. De azért szeretném hinni, hogy még nem késő. Ha igen, hát ez van :-)
2020. máj. 23. 20:03
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező (#10), szerintem egy bizonyos kor fölött már "kell" a zsír, ez van, akármennyire is divat undorodni tőle. #9 vagyok, még csak 29, de már esik össze és gyűrődik az arcom, mert csak a csont van, az pedig nem fogja feszesen, telten tartani a bőrt.
2020. máj. 23. 20:05
 18/22 anonim ***** válasza:
88%

27 évesen szültem, addig 165 cm és 45-50 kg voltam, homokóra alkattal, 90-60-90. Mindig volt cicim, fenekem.A terhességem utolsó napján voltam 55 kg. Most negyvenes vagyok és ugyanaz az alkatom maradt meg,pár kg +-.al. Most vagyok olyan 55-60 kg között. És ha fogyok valamennyit, 55 kg alá kerülök már rögtön érzem,hogy nem előnyös, főleg az arcomon látni. Tehát kell az a pár + kg amit az évek rám tettek.

Volt fiatalabb pasim,szerinte teljesen jó volt így az alkatom.

Én viszont ezen sosem gondolkodtam, valószínű azért mert szerencsés vagyok ebben. Az egészségem a fontos és nem az,hogy mennyire vagyok karcsú.

2020. máj. 23. 20:24
 19/22 anonim ***** válasza:
Az 1. verzió tetszene.
2020. máj. 24. 07:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Igen
2020. máj. 24. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!