Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi hiányzott a szerelemhez?
Egy darabig összejárogattunk szexelni egy sráccal, látszott a nézésén, meg a viselkedésén, hogy külsőre bejövök neki, valamint mindig hagoztatta, hogy velem jókat lehet beszélgetni is, jól ki is jöttünk egymással (még vita sem volt soha). Akkor miért nem szeretett belém? Vajon mi hiányozhatott?
(Vele nem lehetett ilyen dolgokról beszélni, az érzéseiről nem nagyon tudott.)
Honnan tudod hogy hiányzott nála bármi is?
Pont azt írod hogy nem tud beszélni az érzéseiről.
Simán lehet hogy nem meri elmondani, nem akar terhelni, fél a visszautasítástól stb.
Főleg hogy úgy indultatok hogy csak szex kapcsolat.
Én hasonlóban vagyok egyébként. A vírus miatt nem tudtunk jó ideje találkozni...a helyzet az hogy többet érzek iránta, és el akarom majd mondani neki. Erre pont jó volt ez a szünet hogy átgondoljam. Félek hogy mi lesz a reakciója. Talán a te pasid is félt...
Már szakítottunk, csak elgondolkodtam ezen.
Nem úgy indultunk, hogy csak szex, vagyis sehogy nem indultunk, meg sem beszéltük előtte, azt gondoltam biztos csak szexet akar, nem drámáztuk túl.
Köszi a válaszokat!
Ezek a dolgok fejben dőlnek el. Amikor szexkapcsolataim voltak, akkor voltam több olyan nővel is az évek alatt, akiken láttam, hogy alkalmasak lennének többre is. De mivel nem akartam kapcsolatot, csak "élvezni" az életet, ezért nem foglalkoztam ezekkel a dolgokkal.
Az részben döntés kérdése is, hogy valaki kapcsolatot keres, szeretni akar valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!