Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha a párotokhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a párotokhoz egy követeléskezelési autó érkezne? Van okom félni?

Figyelt kérdés

Tegnap megállt egy autó a ház előtt, kiszállt két fickó, kb mint valami verőlegény, feketefekeában kopaszon. Az autóra tettek egy táblát, black mamba felirat plusz tartozik:50.788.500ft

Vártak fél órát mert nem mentem ki majd elhajtottak.

Félek holnap is jönnek...és ezután folyamatosan.

Fogalmam sincs mi ez a pénz összeg vagy mi ez. Vele nem sikerült beszélnem mert egy képet küldtem neki az autóról és majd csak pénteken találkozunk akkor jön haza külföldről.

2020. máj. 20. 17:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

" Azért az már önbíráskodás.... elvehetik a házunkat?"

A házat csak bírósági procedúra után veszik el, ha van rá engedély. Erről pedig tudni fogtok.

ha esetleg úgy ítélitek meg, hogy túllépik a hivatalos határt vagy a hatókörüket, akkor nyugodtan feljelenthetitek őket.

2020. máj. 20. 22:01
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ilyen követelés kezelő cég van. A bankok, szolgáltatok eladják a tartozásokat nekik vagy kiadják a behajtást nekik. Legjobb, ha meg tudtok egyezni. Részlet, csökkentés...stb. Már ha jogos a tartozás, ha nem, akkor ügyvéd.(De általában jogos szokott lenni, a kamatotok, kezelési ktsg egyebek jelentősen megnövelik az alaptartozást). Ha nem fizettek, jön a fizetési meghagyás,majd a végrehajtás, ami minden ingóságra és ingatlanra kiterjed, fizetésből letiltanak...stb. Kár lenne hagyni, hogy idáig jusson.
2020. máj. 21. 21:44
 23/24 anonim ***** válasza:

Azért az is szép dolog, hogy ekkora tartozásról még csak nem is hallottál.

Néha én is rászorulók 2-300 ezer kölcsönre, aztán vagy tudja a párom vagy nem, de nem titok. Nem szeretem, de nálunk ilyen a kifizetési ritmus, tehát tudom, miből adom meg, mikor.

De azért 50 millió kicsit más kategória, hogy elsunnyogja előled.

A párod mivel foglalkozik? Tudod egyáltalán?

2020. máj. 21. 22:47
 24/24 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom, vállalkozó. Holnap minden kiderül. Igazából azóta sem sikerült beszélnünk, egyre jobban izgulok érte.
2020. máj. 22. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!