Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami jelentése az exem gesztusának?
Figyelt kérdés
Három éve szakítottam vele, amit ő nagyon rosszúl viselt. Azóta nagyon keveset beszéltük, az utolsó születésnapján felköszöntöttem(tavaly ősszel) és írtam még neki pár mondatot. Például, hogy megtaláltam pár régi holmiját, és szeretném visszaadni, és érdeklődtem a hogyléte felől. Erre csak egy "köszönöm" -el válaszolt, és azóta nem beszéltünk. Tegnap véletlenül találkoztunk egy benzinkútnál, én az autónál voltam, a párom pedig bement fizetni. Köszöntünk egymásnak, és én egy pillanatra megálltam, mert szerettem volna 1-2 szót beszélni vele, de ő csak köszönt, és továbbment. Pár perccel később a városban utólért, bal oldalról a páromra nézett, és fejjel biccentett. Csak 1-2 másodpercig tartott amíg összéztek aztán egykerékre állt és megelőzött minket. A párom most féltékeny, és azt hiszi, hogy van köztünk valami, és én sem értem, hogy mit jelenthetett ez egykerekezős dolog. Talán csak felvágni akart ilye ostba módon?2020. máj. 20. 15:31
1/5 anonim válasza:
Nincs semmi komolyabb jelentősége és nem is értem hogy lehet egy ilyen miatt féltékenykedni.
2/5 anonim válasza:
Szerintem te látsz bele többet, és azért féltékeny a párod. Évek óta nem beszéltek, mit akartál vele pár szót váltani?
3/5 anonim válasza:
Ez csak annyit jelent, hogy nem óhajt veled tárgyalni, de köszönni még fog, mert emberszámba vesz.
4/5 A kérdező kommentje:
Oké, nem óhajt tárgyal velem. De ezzel az egykerekezős mutatvánnyal mit akar kommunikálni, és hogy biccentett a páromnak?
2020. máj. 20. 16:25
5/5 anonim válasza:
Kit érdekel? Úgy nézem, te nem vagy túl rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!