Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így egy lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így egy lány?

Figyelt kérdés

Nos, én mindennap busszal megyek a munkába, a busz-pályaudvaron van egy lány, ő másik busszal megy, de találkozunk például a pékségnél amíg várjuk a buszt.

Mivel láttam, hogy szimpatikus vagyok a lánynak, így megszólítottam, viszont elég gyorsan lekoptatott, így arra következtettem, hogy van barátja biztos, mivel állandóan telefonál valakivel. De én nem úgy szólítottam le, hogy felakarom szedni, csak pár alapinfót osztottunk meg egymásról azt ennyi.

Viszont ami furcsa, hogy amikor találkozom vele véletlenül, elmegyünk egymás mellett, olyan, mintha nagyon zavarban lenne, néz mindenfele csak rám nem majd egyszer amikor közel ér hozzám rám néz és csak köszön lelkesen nekem aztán ennyi. De mindig köszön! De nem értem, hogy minek, én direkt nem is köszöntem neki, hogy ne legyen kellemetlen nekem, de ő mindig köszön...

Miért viselkedhet így? Nem tudom megfejteni ezt a lányt!

Köszönöm.

2020. máj. 19. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit mondott?
2020. máj. 19. 13:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy mit mondott? Csak annyit, hogy majd később beszélünk, ennyi.
2020. máj. 19. 14:09
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

A későbbet alighanem bíbicnapra gondolta. Felejtsd el.

Ffi.

2020. máj. 19. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy flúgos. Ez a mindenhová pillantgat, utána rád néz, és lelkesen köszön dolog eléggé creepy. Ha egy lány úgy utasít el, hogy előtte nem álltatok közel egymáshoz, akkor még arra sem lehet fogni, hogy egyszerűen csak a jó viszonyt próbálja meg ezzel a köszöngetéssel fenntartani. Ja és persze ilyenkor előre sem szoktak köszönni.
2020. máj. 19. 14:38
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, furcsa ez a lány.

Azért is furcsa, mert ez a lány sokat bámult engem, azt hittem azért, mert akar valamit, azért is mertem odamenni hozzá.

Ezt a "mindenhová pillantgatást" úgy értem csak, hogy látszik rajta hogy zavarban van amikor véletlenül találkozzunk.

2020. máj. 19. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem bolond, meg flúgos stb :D

Szimplán normális ember, és köszön. Ez egy gesztus. Attól hogy ő nem akar kapcsolatot veled (hiába nem felszedős indokkal mentél hozzá, az ilyet azért meglehet érezni, ki lehet szűrni) még lehet normális...

2020. máj. 19. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
#6: Szerintem nem attól lesz normális valaki, ha köszön egy vadidegennek, akit ráadásul el is utasított. Mi értelme van lelkesen köszöngetni egy idegennek, akit még el is akarsz kerülni? Mert ha még munkatársak vagy jóbarátok vagytok, és kénytelenek vagytok találkozni, akkor oké, de úgy, hogy gyakorlatilag szó nélkül elmehetsz mellette, és kínosnak érzed a találkozást... Ha pl. engem elutasítana egy tök ismeretlen csaj, utána én se köszönnék neki, nem a haverom ő, hogy jó viszonyban kelljen vele lennem.
2020. máj. 19. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztem azt hiheti, h nyomulni akarsz rá és mivel Ő meg nem akar semmit, attól tart, h rámozdulsz. Hülye, női dolog, de van ilyen...
2020. máj. 19. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!