Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek milyen élmény volt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen élmény volt az első alkalom?

Figyelt kérdés

Általában csak a 2 végletet hallani, van aki a gimis szerelmével vesztette el a szüzességét, csodálatos élény volt. És van aki nem szivesen gondol vissza az elsőre, mert elég kellemetlen volt, nem a megfelelő pasial/csajjal történt.

Én az utóbbiba tartozom. Egy ideje már jártam a pasival, mikor sor került az első alkalmra (23 évesen), de egyáltalán nem figyelt rám, hogy hogy jó nekem, szinte előjáték nélkül történt, persze hogy nem volt túl kellemes. Utána még többször próbálkoztunk, de nem javult, pedig állítólag szerelmes volt belém.

2020. máj. 19. 12:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
Ha jól emlékszem, talán még 5 mp-ig is eltartott... :-))
2020. máj. 20. 16:12
 12/13 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem felejthetetlen! Persze csak, akkor ha megvan szervezve,nem erdő, mező, autó,van elég idő,nyugis hely, hosszú előjáték, óvatos behatolás,figyelve a nőre, a rezdüléseire, visszajelzésére, ha mindez megvan, mindkét személy jó emlékként éli meg.
2020. máj. 21. 08:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább egy nemi erőszakra hajazott, hiába voltam együtt a sráccal. Nem igazán érdekelte, hogy én 2 hónap után az első kapcsolatomban még nem álltam készen. Gondolom ennek a mellékhatása lehet a szexfüggőség per alárendelt státusz mindig minden körülmények között. Így utólag köszi.😅
2020. jún. 4. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!