Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire elítélendő vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elítélendő vagy megbotránkoztató a társadalom számára manapság, ha 37 évesen 22 éves barátnőm van?

Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 09:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%

Lesarkítva három dolog lehetséges:

a) szellemileg, élettapasztalatilag mindkettőtök kb. a korának megfelelő szinten áll (tehát nem csak biológiailag lehetnél az apja, kis túlzással)

b) egy hullámhosszon vagytok, mert a huszonpárévesekkel jössz ki jól

c) egy hullámhosszon vagytok, mert a lány a negyven felé járókkal jön ki jól

Az a) esetben a többség értékrendje szerint felszínesnek fognak tartani, akinek egy kapcsolatban legfőképp a másik hamvas teste számít, a lány pedig megkapja az apakomplexusos címkét. A b) esetben lenéznek, mert nem sikerült felnőnöd. A c) eshetőség... nos, ezzel az általános irigység közepette senki nem fog számolni.

A huszonéves fiúcskák fenyegetést fognak benne látni, mert nem tudják azt a tapasztalatot és egzisztenciát felmutatni, mint te.

A negyvenéves nők fenyegetést fognak benne látni, igazságtalanságot, saját magukat értéktelennek fogják érezni, mert fiatalabbak már sosem lesznek.

A negyvenéves férfiak irigyek lesznek, mert fiatal nővel már sosem lesznek.

Szóval összességében sok ember van, akiben minimum kényelmetlen érzéseket kelt egy ilyen kapcsolat.

2020. máj. 19. 11:46
 12/24 anonim ***** válasza:
39%

A huszonéves fiúcskák fenyegetést fognak benne látni, mert nem tudják azt a tapasztalatot és egzisztenciát felmutatni, mint te.

A HUSZONÉVESEK TÖBBSÉGE NEM FIÚCSKÁK HANEM IRTÓZATOSAN JÓ PASIK, OLYANOK MINT 40 ÉVES KORUKBAN MÁR SOSEM LESZNEK

A negyvenéves nők fenyegetést fognak benne látni, igazságtalanságot, saját magukat értéktelennek fogják érezni, mert fiatalabbak már sosem lesznek.

A negyvenéves férfiak irigyek lesznek, mert fiatal nővel már sosem lesznek.

A NEGYVENÉVES NŐK ÉS FÉRFIAK ÉS BÁRKI 20 FÖLÖTT ÚJRA TUDOMÁSUL VESZIK HOGY AZ EMBEREK MAJD SZÉPEN MIND MEGHALNAK (IGEN, AZ IS AKI FIATALABB PÁRRAL VAN)

Szóval összességében sok ember van, akiben minimum kényelmetlen érzéseket kelt egy ilyen kapcsolat.

2020. máj. 19. 12:18
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Arra még nem gondoltam, hogy 15 éves koromban már gyerekem lehetett volna. De ha már ilyen "öreg papának" számít valaki a 30-as éveiben, az hiszem ideje lenne kiválasztanom a sírhelyemet és lassan be is kellene fizetnem az öregek otthonába. :D :D : D
2020. máj. 19. 12:35
 14/24 anonim ***** válasza:
37%
Na haragudj kérdező hogy sok 20 éves szemében papa vagy. Bocsánat. Tudjuk, te örökifjú vagy és sosem leszel papa :)
2020. máj. 19. 12:49
 15/24 anonim ***** válasza:
23%
Különben lehet kapni azonnal ható hajszínező spréket, csak azért írom ha esetleg később zavaróak lennénk az ősz hajszálak. Persze van aki 50 évesen kezd őszülni, ez inkább az öröklődéstől függ.
2020. máj. 19. 12:51
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

#12 Beragadt a Caps Lock?

Huszonév elejéről beszélünk, a mai világban gyakorlatilag még a kamaszkor része mind önállóság, mind felelősségvállalás, mind egzisztencia szempontjából. Nem érzem túlzónak, hogy a "fiúcska" szót használtam "férfi" helyett.

Igen, az emberek szépen megöregszenek és meghalnak, de ennek a ténynek a feldolgozása azért általában nem csak egy vállrándítás, sőt. Ne mondd, hogy a környezetedben alig találkozni festett hajjal.

2020. máj. 19. 13:17
 17/24 anonim ***** válasza:

"Köszönöm a válaszokat. Arra még nem gondoltam, hogy 15 éves koromban már gyerekem lehetett volna. De ha már ilyen "öreg papának" számít valaki a 30-as éveiben, az hiszem ideje lenne kiválasztanom a sírhelyemet és lassan be is kellene fizetnem az öregek otthonába. :D :D : D"

#13 Értsd, amit írtam. Azt, hogy apja lehetnél, a testben-fejben többnyire nagy eltéréseket jelentő korkülönbség szimbólumaként írtam, és nem véletlen tettem elé, hogy "kis túlzással".

Öregség alatt itt nem arról van szó, hogy általánosságban hány évesen számít valaki öregnek (ami 60-70 alatt szóba sem jöhet), hanem hogy egy korosztályhoz képest valaki túlkoros-e vagy sem, öreg-e már ahhoz, hogy az ő gondolkodásukat, szokásaikat, problémáikat a sajátjának érezze. A 13 évesek a közéjük kerülő 22 évest is idősnek fogják érezni.

2020. máj. 19. 13:27
 18/24 anonim ***** válasza:
75%
Na, ha a fiúcskaszót használod akkor használhatod a kislányt is. De amúgy nem, nem kevésbé férfias egy 25 éves férfi, mint egy 40 éves férfi. Ha lenne lóvé, minden szempontból lekörözné a 40 évest a saját korosztálya nőknél (akik szintén felnőttek). Van ez a kis pénzügyi előny, de az is csak eleinte, ami a viszájára fordul, mert bele kell kalkulálni, hogy az idősebb apa hamarabb elhalálozik valószínűleg, és így a gyerekeinek majd nem biztos hogy lesz jó minőségű okosteló és kocsi apucitól.
2020. máj. 19. 14:03
 19/24 anonim ***** válasza:

Semennyire. Ez csak rátok tartozik.

72N

2020. máj. 19. 14:45
 20/24 A kérdező kommentje:

Anyám 58 éves. Egyetlen ősz hajszála sincs. Öregapám 70 körül is csak kopaszodott erősen, de ami haja volt még, nem őszült meg.

A baráti körömben is rengeteg 20-on éves van. Ismeretlenül 90%-ban le szoktak tegezni, akár a fiatalabbak, akár az idősek. Ami azt illeti, ha pl beszélgetnem kell valakivel, egy 27 évessel sokkal több közös témám van és jobban meg tudom magam értetni vele, mint egy 47 évessel. PhD hallgató vagyok még jelenleg (de minek is már erre a kis időre?! :D ). A csoporttársaim a tanszéken többnyire ilyen 25-30 év körüliek és még sose éreztem hogy kilógnék közülük. De akkor bizonyára én vagyok rosszul bekötve és én kérek elnézést, hogy ilyen "aggastyán nyugger" mint én, egyáltalán használni merészeli az internetet és ide írtam az oldalra. :)

2020. máj. 19. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!