Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg szó szerint igaz az az állítás, hogy a férfinak csillog a szeme ha meglátja azt a nőt aki tetszik neki/szerelmes belé?
én ezt egy rádiós műsorban hallottam és tényleg így van:)
ezt egyszerűen nem lehet megfogalmazni, ez olyan mint mikor itt kérdezik hogy milyen érzés pontosan az orgazmus, csodálatos, megsemmisítő, de nem lehet megfogalmazni, így van ez ezzel is:) látni fogod ha a Fiúnak csillog a szeme, de tényleg csak akkor ha érez valamit irántad:)
és sokkal sokkal szebb lesz a szeme:)))
L19
érzelmek hatására kitágul a pupilla
talán ezt csillogózzák le
de tényleg igaz
pontosan! ezek szerint te is éreztél már ilyet:)
csak nézek bele közelről a gyönyörű szemébe és nem tudok mondani semmit, csak mosolygok(L)
szerintem pedig csodálatos érzés...csak nézitek egymást másodpercekig, mosolyogtok, de nem kínból hanem őszintén, szerintem egyáltalán nem kellemetlen, sőt! én nagyon szeretem:)
aztán ha "vége", elnézel mondjuk és folytatod a beszélgetést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!