Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, így viselkedik a férjem. Szerintetek normális vagy én reagálom túl?
Harmadik trimeszterben járok. A férjemmel tini szerelemnek indult a kapcsolatunk, de megmaradt és már lassan 10 éve együtt vagyunk boldogságban. Legalábbis én ebben a hitben éltem eddig. Mindig éreztette eddig is hogy én vagyok a legfontosabb neki, és a tökéletes nő. Elhittem, hiszen én is így éreztem iránta mindig.
Történt tegnap, hogy elmentünk bevásárolni, amig bementem a drogériaba ő kint várt. Valami hiba volt a kasszánál, vagy 20 percet álltam sorban, aztán éjjel nem tudtam aludni, eszembe jutott, hogy elküldöm a telefonjából a múlt heti séta képeit. Ekkor hatalamas sokk ért, azt láttam hogy vagy 10 kép van a telefonjában csajokról, hátulról a drogéria előtt. Azonnal kérdőre vontam. Először addig jutott hogy ő nem fényképezget meg nézeget másokat (eddig ebben biztos voltam), aztán eljutottunk odáig hogy azt mondta hogy a terhesség előtt naponta többször szexeltünk, mostmeg....
Igaz, egyáltalán nem kívánom a szexet, és nagy hassal mostmár nehéz is, de hetente legalább egyszer volt, ès más módokon is ki szoktam elégíteni. Szóval ez belémhasított... kérdeztem tőle hogy akkor most mi lesz, keres valakit akivel tud szexelni, mert a felesége éppen a gyerekét várja?
Aztán bocsánatot kért, hogy nem kellett volna, meg nem akart megbántani.
Azóta azon gondolkodom, hogy kinek adtam oda az életemet...
a baba tervezett volt, egy év próbálkozás után jött össze és ő is nagyon várta. Viszont most már nem tudom, hogy mit várhatok tőle, ki is ő... mi lesz a következő?!
Belegondolhat, hogy fizikailag vajon nekem milyen érzés a sok változás és a szülés, abból a felèpülés? Nyilván imádom a várandósság minden pillanatát de fizikailag megterhelő, és félek a szüléstől is. Mit gondoltok?
Ha nem lennék kívánatos neki, akkor nem akarna mindig szexelni, nem kívánna engem. Pedig hidd el, hogy kíván ;)
Utolsó előtti, hagyjam már szegény embert?! Úristen annyira undorító világban élünk. Még én vagyok érte a hibás, hogy nem veszi be a gyomrom. Köszönöm az 1-2 értelmes válaszolónak hogy hozzászólt a témához. Innentől nem érdekel hogy a megborult értékrendű megmondóemberek mit hánynak ide. Sziasztok!
Van, hogy én is megnézek más srácokat a páromon kívül... Pedig számomra a párom a tökéletes! De! Előfordul, hogy jön egy Marlon Brando hasonmás és igen..megnézem. Van, hogy jön egy szép lány és a párom megnézi...
Az, hogy más lányokat fotózott le az nekem lehangoló. Én sem fotózom le a szexi testű pasikat a strandon és utána nézegetem a fotóikat...
Most, hogy közös gyermeketek lesz teljesen meg fog változni az életetek. Szerintem ezt azért meg lehet beszélni /oldani. Persze ez nem egy pozitív dolog, de az, hogy közös gyermeketek lesz és a leírtakból szeretitek egymást nagyon szép dolog!
Remélem, hogy még tudjátok beszélni.
Gratulálok a babátokhoz és kívánom Nektek, hogy minden problémát oldjatok meg együtt! Sok sikert, szerencsét és erőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!