Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na és akkor most nyugtassátok a sok 175 alatti férfit, hogy nem baj a magassága, mikor 10-ből 11-nő 185-as hapsit akar xD
Röhej.
15.
Szerintem nem szorulnak nyugtatásra, mert az utcán rengeteg 175 cm alatti férfit szoktam látni nővel kézen fogva sétálni.
No shit Sherlock.
Há' persze, hogy nem azokat kell nyugtatni akiknek van nőjük, hanem azokat akik ide irkálnak.
17.
Ennyi erővel a nők is sírhatnának, mert ha egy férfit megkérdeznek, hogy milyen nőt szeretne, akkor azt fogja mondani, hogy szépet és lehetőleg karcsút. Aztán mégis jut más fajta nőknek is férfi. Ugyanez fordítva is.
Én egyszerüen nem tudom megértrni, hogy a férfiak miért nem képesek tudomást venni arról, hogy ha alacsony, ha magas fog találni számára ideális nőt. Mindenki ki van akadva hogy a nők csak a magas pasikat szeretik... hát nem feltétlen! Lehet neked is ideád egy nagy fenekű nő, de megismerkedsz egy tök kedves szimpi csajjal akinek pici. És olyankor mit csinalsz? Szerintem pont tojsz az egész képzeletvilágodra mert téged az a csaj fogott meg. Valahogy így működik ez a magasságtéma is.
Egyébként én a 190-95 re nyomtam, viszont én elég magas is vagyok
#19 Azért ne hasonlítsuk már össze a feneket, amin lehet változtatni, a magassággal, amin nem.
Amúgy ez a szavazás nélkül is tudja mindenki, hogy 180cm alatti férfinak kár nőt keresnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!