Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök a féltékenységtől! Éreztél már így? Ülök a buszon mellettem volt egy szabad hely, leült egy csaj, a csaj pasija állt.
Már megakartam kérdezni!
Egyébként nekem is van barátom.
Na de miért adjam én át egy csávónak a helyemet?Hmm!
Na de mindegy,még én vagyok a hibás
Ez negatívba vagy pozitívba érted?
am köszi te is jófej vagy!
16:28
Szerintem a kérdező nem puffog. Engem is r*hadtul zavar ha van egy pár,és a csaj egyből elkezd féltékenykedni mert jaaaj ránéztem a pasijára aki még csak be se jön:)És mi történik ha ránézek a pasijára??Nem megyek oda hozzá,nem is ismerem.A csaj feleslegesen féltékenykedik!:)
Persze egyből elkezdi ölelgetni,csókolgatni a pasiját hogy lássam hogy csak az övé:D
Tudod ez a szánalmas.
uhh... engem egyszer bámult két tizenéves kis pitsa, meg ott sugdolóztak rólam (nem, nem vagyok ronda és nem azért) és azt hiték nem veszem észre...
hátrafordultam és azt mondtam nekik hogy be lehet fejezni vagy odébb lehet húzni magatokat... a következő megállónál leszálltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!