Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzek rá egy pasinal, hogy van-e párja, ha nem szeretném,hogy átlátszó legyen?
Miért baj, ha átlátszó? Simán kérdezz rá!
"Szia Béla, van pasid?"
Teljesen mindegy, hogy hogyan kérdezed meg, ha előtte beszélgettek tök általános dolgokról a vége akkor is ugyanaz lesz.
Hacsak nem retardált akkor érteni fogja.
Nincs ebben semmi probléma.
amit 5 írt, az jó tipp.
Bár van olyan, aki direkt nem válaszol erre úgy, én az olyat már hagyom is, titokzatoskodjon az anyjával, szánalmas.
"7/8 A kérdező kommentje:
A pasi 35 éves, de nem látok gyűrűt az ujjan"
És? Én majd 40 vagyok, nőtlen, jegyesem sincs. Mégis viselek arany karikagyűrűt.
Szűrőnek. Amelyik csaj így is szóba áll velem, az a végén a gumit is lenyeli.
Ha fent van közösségi oldalakon, abból általában kiderül. Nem feltétlenül a családi állapotból, de akár abból, hogy mit oszt meg.
Különben én megkérdezném, hogy mit csinált hétvégén. Hétvégente a legtöbb párkapcsolatban találkoznak a felek, és csinálnak közösen valamit, így ha van valakije, valószínűleg kiderül.
Jó, egyik sem 100%, de érdemes megpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!