Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak járnátok olyan nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak járnátok olyan nővel akinek csak 8 osztálya van?

Figyelt kérdés

2020. máj. 14. 02:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
41%

Nem.

Érettségi a legalapvetőbb követelmény bármihez is.

Nem is értem ezt a 8 osztályt. Mi van a többivel? 16 éves korodig nem jutottál át a 9.-en? Se 10, se 11, se semmi, ami segítene estin érettségizni?

Ilyet csak olyan szar körülmények között lehet összehozni, amivel nagyon nem fogunk összeilleni.

2020. máj. 14. 08:26
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Értelmiségiként (bár nem szeretem ezt a szót, és nem is nézek le senkit) nem, és nem azért, mert kényes lennék a diploma meglétére, hanem azért, mert túl nagy a szakadék kettőnk között, és nem tartanám valószínűnek, hogy összeillenénk.
2020. máj. 14. 08:53
 13/20 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
27%

Szexelni igen, de társként nyilván túl nagy lenne a műveltségbeli különbség, hiszen nekem felsőfokú végzettségeim vannak.

Persze ha a pasi se jutott sokkal tovább, akkor nincs baj.

2020. máj. 14. 08:56
 14/20 anonim ***** válasza:
65%
Soha.
2020. máj. 14. 09:42
 15/20 anonim ***** válasza:
70%
Hát a mi osztályunk létszáma középiskolaban az érettségire felére csökkent és akik eljutottak odáig azoknak se sikerült mindenkinek. És voltak köztük szép számmal lányok is. Pedig nem egy legalja suliba jártunk hanem egy közép színvonalúba. Na most szerinted annak a sok lánynak majd soha nem lesz senkije?
2020. máj. 14. 10:10
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
Öcsém egy ilyen nővel van együtt. /40-es korosztály vagyunk./ Még el is tartja a gyerekeivel együtt a nőt. Szóval Ő elvált. Nincs gyereke. Másik városba ment dolgozni. Szakmunkás + Mindenféle kategóriában van jogosítványa. Sofőrként is dolgozik másodállásban. Egy darabig nem volt nője. Most 2 éve van. Odavitte őket az albérletébe. A nő ígérte dolgozni fog. Az elején 2 hét alatt megjárt 5 üzemet. A nőnek a kisebbik gyereke után van a csalási pótlék. Ennyi. Ha az öcsém vesz egy cipőt, neki is kell egy, mert az együttélésben minden közös kell hogy legyen! Viteti magát meg a famíliáját mindenhová. Elfogultság nélkül mondom öcsém jobban néz ki mint férfi, mint ez a nő. Év elején értettem meg, miért ez a kitartó ragaszkodás, papucs lét elfogadása az öcsém részéről. Visszahallottam, hogy a "sógornőm" azt beszélte: Minden jó a "Janinak" hogy ha a kedvére tesz. JA.......
2020. máj. 14. 12:54
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Már elnézést,de kikérem magamnak. Tessék velem leülni és beszélgetni, utána el lehet ítélni a végzettségem miatt. Ugyan eljutottam a vizsgákig, de előtte egy hónappal történt valami, amibe most nem szeretnék belemenni. Szóval mim van? Semmim. Nem azt mondom, hogy a célom így leélni az életem, de kicsit túlzásnak tartom ezt a fajta előítéletet. Attól még lehetek olvasott és művelt ember. Akinek van egy kis esze az tudja, hogy mennyi mindent nem tud. Köszönöm.
2020. máj. 14. 21:52
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem tartattam el magam soha egy férfival sem. Nem is szeretném.
2020. máj. 14. 22:14
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól kijövünk egymással, tudunk beszélgetni, van közös téma, hullámhossz, akkor miért ne? Az érzéseim nem iskolai végzettséghez vannak kötve. És ki tudja, miért nem tanult tovább. Számos oka lehet. Mellesleg sok diplomás iq-ja is hagy némi kívánni valót maga után.

48+Ffi

2020. máj. 14. 22:36
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs gond a stílusával, az emberekhez való közeledésével, akkor oké a dolog.
2020. máj. 14. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!