Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja a legtöbb férfi azt hogy van egy adott lány, szép, csinos, kitartana mellettük, de inkább le akarják cserélni egy olyanra aki a büdös életben nem fog velük szóba állni?

Figyelt kérdés
Ismerkedem, elég gáznak érzem hogy mindent beleadok, mindent megteszek, kicsinosítom magam, elmegyek randizom, de aztán vagy már az első randin lelépnek, vagy pár hét ismerkedés után én mondom azt hogy ne erőltessük, mivel azt éreztetik velem, nem vagyok megfelelő számukra. Nem tudom eldönteni mi lehet a baj... én egy társat szeretnék. Velük szemben azt veszem észre hogy ott vagyok, szerethetnék, boldog lehetne mellettem valaki, mert tényleg mindent megtennék már egy normális férfiért, de nekik mégis az új az elérhetetlen kell akit soha nem fognak megkapni. Nagyon sokat sérültem lelkileg a múltamban. Bántalmaztak, átbasztak, hazudtak. Nem régen láttam egy gázolást is ami teljesen padlóra tett pár napra. Miért ekkora baj ha egy lány megszenvedte a maga útját, és tényleg a biztonságot szeretné. Hazamenni, érezni hogy vár otthon valaki akire számíthatok, aki nem hagy azért el mert lelki sérült vagyok. Nem féltékenykedek, nem szólok már abba sem ki mit csinál. Tudok főzni, mindent megcsinálok. 2 munkahelyen dolgozom, céljaim vannak. Megdicsérik nagyon sokan az alakomat, feltalálom magam, kirándulok mégsem teljes az életem. Miért nem jó nektek egy ilyen lány...
2020. máj. 12. 21:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyet jegyezz meg: attól senki sem fog beléd szeretni, mert jól főzöl. De még csak nem is plusz.
2020. máj. 12. 23:03
 12/20 peca1000 ***** válasza:
90%
Udvaroljanak? A mai világban? Viccelsz? Nagyon erőlködsz, ez látszik rajtad. Higgadtság! Ne várj el semmit az elején a másiktól, és te se told a képébe, hogy mekkora "főnyeremény" vagy. Elriasztasz mindenkit
2020. máj. 12. 23:27
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem semmi baj a hozzaallasoddal,sem azzal h tudod mit tudsz nyujtank,amennyiben csak ide irod es nem kotod az orrukra.

A parom 38evesen jutott el agyilag oda h a "megdugok mindenkit aki el es mozog" mar nem elegitette ki, csaladra vagyott es ilyen not keresett hozza. Ezt az eresi folyamatot nem lehet surgetni, ha 5evvel korabban talalkozunk, en egy arrogans sggfejnek talalom, o meg talan azt mondta volna h szivesen megdgna de semmi tobb.

A kerdesedre a valaszom az h aki nem latja, nem akarja meglatni a te ertekeidet,aki nem szeretne teged hosszu tavra, azzal nem is lehetne azt a boldog kiegyensulyozott parkapcsolatot elerni, amire te vagysz. Magyarul szrbol varat.

Ezeket a pasikat tedd a megfelelo helyre es ne nezz hatra. Szerintem vannak normalis ffiak, barataim 99%-a tisztes csaladapa lett es normalis csaladi eletet el, de ehhez nekik kell megerni fejben.

2020. máj. 12. 23:55
 14/20 anonim ***** válasza:
60%

Hogy ismerkedsz a neten? Ott is csak sodrodsz az arral, mint ahogyan itt is leirod? Olvasd vissza beszelgeteseid azokbol sokat lehet tanulni. Plusz eleve ugy ismerkedj, hogy mondd el, mit szeretnel toluk. Lehet, hogy azt irod, hogy mindegy, kozben meg varod, hogy az elso randin mar legyen szikra... Legyel oszinfe, legalabb megszurod a nepet randi elott.

En megmondtam a mostani paromnak, hogy komoly kapcsolatot keresek, ki is beszeltuk ezeket a dolgokat. Aztn jott az elso randi, nem volt meg a hangulat, mondta, hogy baratkozzunk. Nem orultem neki, de beszelgettunk tovabb. Ujra randira hivott, ahol a felenel megfogta a kezem, hazafele bucsuzasnal megcsokolt es utana hivatalosan is egyutt voltunk.

En is reszben olyan vagyok, mint te, de regen egy kolleganom mondta erre, hogy nem szabad eroltetni a dolgokat, jon minden magatol.

2020. máj. 13. 05:25
 15/20 anonim ***** válasza:
30%
Valami komoly szoftverhibád lehet, ami miatt menekülnek előtted a férfiak.
2020. máj. 13. 07:58
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez most nagyon gonoszan fog hangzani, előre is elnézést: de egy senki vagy. Az egész sztoriban, amit leírtál nem voltál ott, mint személy, csak mint egy akaszkodó oldalborda,akit szeretgetni kell, mert elrepedt.

2 munkád van, de élvezed bármelyiket is? Céljaid vannak, remek, de van bármi olyan célod, ami másabb, mint egy kertesház egy férjjel, meg x gyerekkel kmár ha akarsz gyereket, persze)? Nem feltétlenül nagyobb, sőt. Van bármi szenvedélyed, hobbid, azon kívül, hogy szeressenek? Élvezed te egyáltalán az életed, meg azt, aki vagy?

Nem lehet olyat őszintén szeretni, aki ennyire instabil, csak ha a másik is az. Azoknak a kapcsolatoknak meg általában nincs jó vége.

Persze, tévedhetek, mert elkeseredésedben írtál, de tapasztalataim szerint egy kiegyensúlyozott ember nem lesz ennyire keserű. Próbálj meg egyedül is boldog lenni, és akkor randizz, ha az nem ilyen kétségbeesett, hanem azt is élvezni tudod.

2020. máj. 13. 08:14
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem például vérezni kezd az orrom az ilyen "két munkahelyem van, ambícióim vannak, minden most azonnal kel" nőktől. Legyél egy kicsit lazább, kacérabb, élvezd az életet egy picit.
2020. máj. 13. 14:08
 18/20 anonim ***** válasza:
90%
Mert a férfiak is hipergámok.
2020. máj. 13. 15:48
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem megvan a kérdezőről a véleményem. Beleegyezett abba, hogy beszélgessünk, aztán meg nyomtalanul eltűnt. Így aztán ne csodálkozzon, hogy szar az élete. Csak nem értem az ilyen emberek nyafogását, ezek után csak azt tudom mondani, hogy biztosan van oka annak, ha az ilyeneket elkerülik, és lecserélik őket egy normális nőre.
2020. máj. 20. 09:28
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, párt szeretne magának de beszélgetni, nyitni nem hajlandó. Ez is bizzos a mi hibánk.
2020. máj. 20. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!