Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja a legtöbb férfi azt hogy van egy adott lány, szép, csinos, kitartana mellettük, de inkább le akarják cserélni egy olyanra aki a büdös életben nem fog velük szóba állni?
Szerintem semmi baj a hozzaallasoddal,sem azzal h tudod mit tudsz nyujtank,amennyiben csak ide irod es nem kotod az orrukra.
A parom 38evesen jutott el agyilag oda h a "megdugok mindenkit aki el es mozog" mar nem elegitette ki, csaladra vagyott es ilyen not keresett hozza. Ezt az eresi folyamatot nem lehet surgetni, ha 5evvel korabban talalkozunk, en egy arrogans sggfejnek talalom, o meg talan azt mondta volna h szivesen megdgna de semmi tobb.
A kerdesedre a valaszom az h aki nem latja, nem akarja meglatni a te ertekeidet,aki nem szeretne teged hosszu tavra, azzal nem is lehetne azt a boldog kiegyensulyozott parkapcsolatot elerni, amire te vagysz. Magyarul szrbol varat.
Ezeket a pasikat tedd a megfelelo helyre es ne nezz hatra. Szerintem vannak normalis ffiak, barataim 99%-a tisztes csaladapa lett es normalis csaladi eletet el, de ehhez nekik kell megerni fejben.
Hogy ismerkedsz a neten? Ott is csak sodrodsz az arral, mint ahogyan itt is leirod? Olvasd vissza beszelgeteseid azokbol sokat lehet tanulni. Plusz eleve ugy ismerkedj, hogy mondd el, mit szeretnel toluk. Lehet, hogy azt irod, hogy mindegy, kozben meg varod, hogy az elso randin mar legyen szikra... Legyel oszinfe, legalabb megszurod a nepet randi elott.
En megmondtam a mostani paromnak, hogy komoly kapcsolatot keresek, ki is beszeltuk ezeket a dolgokat. Aztn jott az elso randi, nem volt meg a hangulat, mondta, hogy baratkozzunk. Nem orultem neki, de beszelgettunk tovabb. Ujra randira hivott, ahol a felenel megfogta a kezem, hazafele bucsuzasnal megcsokolt es utana hivatalosan is egyutt voltunk.
En is reszben olyan vagyok, mint te, de regen egy kolleganom mondta erre, hogy nem szabad eroltetni a dolgokat, jon minden magatol.
Ez most nagyon gonoszan fog hangzani, előre is elnézést: de egy senki vagy. Az egész sztoriban, amit leírtál nem voltál ott, mint személy, csak mint egy akaszkodó oldalborda,akit szeretgetni kell, mert elrepedt.
2 munkád van, de élvezed bármelyiket is? Céljaid vannak, remek, de van bármi olyan célod, ami másabb, mint egy kertesház egy férjjel, meg x gyerekkel kmár ha akarsz gyereket, persze)? Nem feltétlenül nagyobb, sőt. Van bármi szenvedélyed, hobbid, azon kívül, hogy szeressenek? Élvezed te egyáltalán az életed, meg azt, aki vagy?
Nem lehet olyat őszintén szeretni, aki ennyire instabil, csak ha a másik is az. Azoknak a kapcsolatoknak meg általában nincs jó vége.
Persze, tévedhetek, mert elkeseredésedben írtál, de tapasztalataim szerint egy kiegyensúlyozott ember nem lesz ennyire keserű. Próbálj meg egyedül is boldog lenni, és akkor randizz, ha az nem ilyen kétségbeesett, hanem azt is élvezni tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!