Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti össze jönnétek olyan férfivel, akinek már van egy gyereke?
Mondjuk úgy, hogy nektek még nincs de a pasinak igen.
Tanácsokat kérnék, mert most ez aktuális nálam.
25 éves vagyok, ő 29.
A gyerek 6 éves.
Én nem jönnék.
Valószínű épp azért nem kell még elkezdeni ismerkedni se, hogy ne legyen belőle meg kedvelés.
Pont a napokba írta ki egy nő, hogy a párja veszekedéskor a fejéhez vágja, hogy neki csak a gyereke fontos. Kösz nem..
Nem. Nekem nem kell gyerek, utálom a gyerekeket. Körülötte forogna minden. Neki vegyek játékot, apu most nem ér rá, ovi van, suli van, tanulni kell vele, ovitàrshoz kell vinni, szülői értekezletre kell menni, stb. Ràadàsul el sem fogadna engem. Ha meg nem a pasival van a gyerek, hanem a volt feleségnél, akkor meg a pasi lóg ott az exfeleségnél állandóan, aztán néha belefér egy kis kuresz is, meg ott alszik apu, stb. Hát nézze hülyének az anyját.
Mindenesetre, ha csak ennyi probléma van a pasival, és téged nem zavar, akkor ne idegen emberek véleménye befolyàsoljon!
Akik azt írják, hogy "nem, találsz jobbat", azok ugye emlékezni fognak rá, mikor 30 körül esetleg egyedülálló anyák lesznek, hogy férfiként is találunk jobbat :)
Mert érdekes az egyedülálló anyákat mindenki azzal biztatja, hogy simán találnak, hiszen nincs velük semmi baj, ha egy férfi meg azt mondja, hogy talál jobbat, akkor mekkora mocsok állat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!