Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti össze jönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti össze jönnétek olyan férfivel, akinek már van egy gyereke?

Figyelt kérdés

Mondjuk úgy, hogy nektek még nincs de a pasinak igen.

Tanácsokat kérnék, mert most ez aktuális nálam.

25 éves vagyok, ő 29.

A gyerek 6 éves.

2020. máj. 9. 17:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

Én nem jönnék.

Valószínű épp azért nem kell még elkezdeni ismerkedni se, hogy ne legyen belőle meg kedvelés.

Pont a napokba írta ki egy nő, hogy a párja veszekedéskor a fejéhez vágja, hogy neki csak a gyereke fontos. Kösz nem..

2020. máj. 9. 19:14
 12/23 anonim ***** válasza:
63%
Így, hogy most lettem 22, és saját gyerekem nincs, nem valószínű. A többiek már leírták az (ellen)érveket. Azt inkább nem jelentem ki, hogy soha, semmilyen körülmények között, mert lehet, hogy valaki képes lenne annyira különlegesnek lenni a számomra, hogy elfogadjam ezzel a "batyuval" együtt, de ha úgy érzed, hogy el tudod engedni ezt az embert, akkor ne erőltesd vele szerintem.
2020. máj. 9. 19:17
 13/23 anonim ***** válasza:
63%
Nem.
2020. máj. 9. 20:38
 14/23 anonim ***** válasza:
86%
25évesen nem. Nem nevelném másét. Ebben a korban még bőven találsz jobbat
2020. máj. 9. 22:57
 15/23 anonim ***** válasza:
81%

Nem. Nekem nem kell gyerek, utálom a gyerekeket. Körülötte forogna minden. Neki vegyek játékot, apu most nem ér rá, ovi van, suli van, tanulni kell vele, ovitàrshoz kell vinni, szülői értekezletre kell menni, stb. Ràadàsul el sem fogadna engem. Ha meg nem a pasival van a gyerek, hanem a volt feleségnél, akkor meg a pasi lóg ott az exfeleségnél állandóan, aztán néha belefér egy kis kuresz is, meg ott alszik apu, stb. Hát nézze hülyének az anyját.

Mindenesetre, ha csak ennyi probléma van a pasival, és téged nem zavar, akkor ne idegen emberek véleménye befolyàsoljon!

2020. máj. 10. 02:56
 16/23 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam hogy ti mit szóltok, bennem is ugyanezek a dolgok voltak csak azt hittem én tulzom el... De mégsem 😀😀
2020. máj. 10. 07:09
 17/23 anonim ***** válasza:
41%

Akik azt írják, hogy "nem, találsz jobbat", azok ugye emlékezni fognak rá, mikor 30 körül esetleg egyedülálló anyák lesznek, hogy férfiként is találunk jobbat :)

Mert érdekes az egyedülálló anyákat mindenki azzal biztatja, hogy simán találnak, hiszen nincs velük semmi baj, ha egy férfi meg azt mondja, hogy talál jobbat, akkor mekkora mocsok állat :D

2020. máj. 10. 07:27
 18/23 anonim ***** válasza:
63%
Én mikor megismertem a férjem 25 voltam, akkor volt a lánya 7 éves. Ha érzel magadban elég felnőttséget ahhoz hogy elfogadd vele együtt és beintegráld a "te" kapcsolatodba vele akkor nem gond. Most 12 éves a csajszi, nemrég ment haza most épp 4 napig nálunk volt a húga 4 éves az öccse 5 hetes...minden rendben ment az elejétől kezdve. De ehhez kell egy agyi érettség.
2020. máj. 10. 12:51
 19/23 anonim ***** válasza:
75%
Én se feltétlenül úgy fogalmaznék, hogy akinek nincs gyereke, az "jobb", inkább úgy, hogy egy huszonéves, gyermektelen nő igényeihez lehet, jobban passzol, de szerintem értjük, mit akarnak mondani itt a válaszolók.
2020. máj. 10. 12:56
 20/23 anonim ***** válasza:
17 es azt elfelejted ,hogy a férfiak nehezebben kapnak nőt..nem tudnak úgy válogatni
2020. máj. 10. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!