Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizes skálán mennyire zavar titeket ha a másik undorítóan eszik?
És ez válóok, vagy képesek lennétek tolerálni? Esetleg megbeszélnéket hogy légyszi ha velem vagy figyelj oda?
(Undorító alatt a szürcsögős csámcsogós hangokat értem)
Pl ez:
Az undorító evés igénytelenség. Embertársak jelenlétének semmibevétele. A TE ízlésed semmibevétele, téged levegőnek nézés. A legjobb esetben is gyerekes vagánykodás és figyelemfelkeltés ("Szólj rám, figyelj rám, foglalkozz velem!!!")
Sem hosszú, sem rövidtávra nem terveznék olyasvalakivel, aki gusztustalankodik, mert
1, megérdemlek olyasvalakit, aki odafigyel a viselkedésére, amikor velem van, és ha ennyire nem figyel oda rám, akkor egyébkor sem fog;
2, ha én főztem a kaját, akkor megérdemlem, hogy a munkámat megbecsüljék;
3, a ronda kajálás egyéb "neveletlenséget", igénytelenséget is sejtet a háttérben, valószínűleg nagyon gyerek még;
4, nyilvánosan semmiképp sem jelennék meg egy ilyen férfival, barátok közé nem vinném, nem tudnám felvállalni, hogy vele vagyok, és huzamosabb ideig nem akarok ilyesmit látni az asztal túloldalán.
Úgyhogy a válasz 12 :D
10-es skálán 50. Képes vagyok nem leülni közösen enni olyannal aki hallhatóan eszik.
Szerintem mizofóniás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!