Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire hihető duma a lány részéről?

Figyelt kérdés
Ismerkedünk a lánnyal, bejövünk egymásnak nagyon. Voltak már csókcsaták, tapizás stb. Egyik nap letiltott a facebookon és nem értettem miért. Aztán ráírtam másik platformon, ott válaszolt és mondta, hogy valaki feltörte a facebookját és letiltogatott embereket, köztük engem is. Azt mondta az exére gyanakszik.
2020. máj. 7. 09:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Azon oka lehet kamuzni, hogy nem meri a szemedbe mondani, hogy mégsem.
2020. máj. 7. 10:57
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

Hacker ismeros nincs, de olyan ember, akinek a gepen automatikus bejelentkezesre volt beallitva, eppen lehet.

Ha ezek utan normalisan megy tovabb minden, elhinnem. Ha csak te keresed, es furcsan kelletlen, akkor biztos o volt.

Egy eselyt adnek.

2020. máj. 7. 10:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben kiszokták írni az üzenőfalra, hogy valaki a nevében letiltogatott embereket, ha viszont valamivel sakkban tartja az ex elképzelhető hogy nem írja az embereknek, de minimum ilyen helyzetben felhívhatott volna telefonon, hogy valaki kontárkodott a facebook-ján, ha tudott róla, ha nem tudott róla, akkor nyilván te világosítottad volna fel, amit értetlenül vett volna tudomásul bocsánat kérés közepette, és hogy mindjárt csekkolja. De ki tudja mi van e mögött.
2020. máj. 7. 11:55
 14/17 anonim ***** válasza:
De egy esélyt szerintem adhatsz neki, de azért ezt személyesen is bővebben beszéld meg vele, jelezve azt, hogy nem kell tiltogatnia ha másként érezne, ha mondja akkor is tudomásul veszed, de ezt hangsúlyozd, hogy csak szeretnéd hogy tudja, hogy nincs mitől félni valója, nem fog megbántani az őszinteségével.
2020. máj. 7. 11:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Kamu. Ha még aznap írtál rá talán hihető, de akkor sincs nagy jövője a kapcsolatnak hisz fel se tűnt hogy nem irsz. Meg hát ki az ahülye aki nem változtat jelszót szakítás után pláne ha tudja a jelszavát.
2020. máj. 7. 21:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, én is valami hasonlót kamuznék, ha le akarnék gyorsan koptatni valakit, akivel már majdnem együtt vagyunk. Ha lesz még valami hasonló húzása, akkor egyértelmű a dolog.
2020. máj. 10. 03:07
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A másik platformon elfelejtett letiltani.
2020. máj. 10. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!