Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen? Ugye ez nem jelenti, hogy nem szeret?
A párom esténként szinte sosem szeret velem beszélgetni, főleg telefonon. Mondjuk 18 óra vagy 19 óra körül legkésőbb ír, hogy hogy telt a napom, messengeren trécselünk vagy skype. Este 8 vagy 9 körül viszont már nem akar, bár korábban is fekszik le aludni, mint én és kicsit korábban is kel. Nem munka miatt, bár lehet amiatt is megszokta hanem ez a szokása. Szóval nem akar velem este 8 körül telefonon beszélni meg messengeren írogatni, viszont ír egy sort mielőtt aludni megy. Mikor vele vagyok, személyesen, mert mondjuk nála alszok vagy ő itt, akkor viszont nem zavar el, hogy ne beszéljünk mert ő nem akar. Esetleg ha nézünk egy filmet és estébe nyúlik, nem zavarja, akár összebújva fekszünk. Nem valami éber de azért nem némul meg. Ha meg nem személyesen együtt vagyunk, akkor meg nem akar este beszélgetni, bár azt mondja, van amikor fáradtabb, van amikor nem. Alapvetően kettőnk közül ő a fáradékonyabb, neki van gyakrabban egészségügyi baja is (mostanában például veseköve ami fáj de mikor mi).
Én este is szívesen beszélek vele, én beszélnék vele az éjszaka közepén is ha akkor hívna fel, engem nem zavarna amíg ő hív (persze ha felébrednék). Ő este legfeljebb akkor telefonál velem ha valami nagyon fontos vagy volt hogy valami problémám adódott, akkor beszélt velem egy kicsit de akkor se éjszakába nyúlóan.
Szóval ez másokkal is így van hogy személyesen mások, mint telefonon, messengeren? Másoknak se írogat estefele, nemcsak nekem. Meg ha vele vagyok, akkor is látszik rajta, hogy fáradt de nem mondja hogy ne szóljak hozzá.
nem, ez nem jelenti azt, hogy nem szeret
6-7 körül beszélgettek, szóval szerintem nincs abban semmi, hogy este már nem akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!