Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, elvárjátok hogy egy pasi ne a szüleinél lakjon?
Valamint akik elvárják, ti otthon laktok még?
Úgy vettem észre, hogy a legtöbb nő aki elvárja, vagy a szüleinél lakik, vagy pasijánál
"2 millió forint önerővel szerinted te kapsz hitelt egy 20+ milliós lakásra?"
Nem kell 20 milliós lakást venni. Én 8 millióért vettem 3. em 2 szobás, felújított lakást. Aztan ha szükség lesz nagyobbra lehet költözni. Sőt az elején indulásnak garzon lakás is jó. Azt később ugyanúgy ellehet adni és költözni.
11 ne hasonlítgasd már össze a 10 évvel ezelőtti árakat a maiakkal.. A mai fiataloknak befellegzett itt lakásügyileg.
Vagyonszerzési illeték, bocs elírtam. Kell fizetni, 35 éves korig első lakásnál 2%, amúgy meg 4%, hogy mészáros lőrinc bácsinak legyen miből költekeznije :)
"akkor még jövedéki adó 2%"
:D :D :D :D :D :D
#17 ez azért vicces, mert pont novemberben vettem egy közepes állapotú kislakást (30 négyzetméter) Óbuda belsőbb részén 13 millióért úgy, hogy egy újpesti lakást néztünk előtte, amit 15,6-ról szintén lealkudtam 15-re...
Keresni kellett pár hónapig, de van azért ilyen is.
Illetve ott van még az is, hogy ha épít valaki házat, akkor a fiatal lakásvásárlók esetében nincs egyáltalán illeték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!